A ballagáson egyforma ruhánk és cipőnk lesz, de én nem szeretnék magassarkút venni. Mit tegyek? L
Ha egy no nonek erzi magat akkor probal noi ruhakat cipoket hordani es elegansan oltozkodni!
Ha viszont egy igenytelen trampli akkor...
Igen de en legalabb megtudok jelenni elegansan!
Nektek viszont gond lenne mert meg magassarkut sem tudtok viselni,ami alap egy ELEGANS magara ado nonel!
Itt viszont igenytelen kislanyok vannak akik panikrohamot kapnak ha kikene egy kicsit oltozni!
De nyilvan igy szokott lenni ha igazam van nem kell elismerni eleg tamadni!
Ez is ovodas szint de majd kesobb kinovitek...
Az egyenruha elarulom pont azt jelenti amit a neve takar! EGYSEGES!
Majd tanuljatok a jo meleg egyetem osztalyban.
Tán azt kéne felfogni, mielőtt sötétnek és korlátoltnak neveznél (ősrégi, lejárt poén) hogy az elegáns öltözék nem feltétlenül egyenlő a magassarkú viselésével. Ha a te fantáziád csak idáig terjed, akkor elgondolkodhatnál azok, hogy kit nevezel sötétnek és korlátoltnak.
Most kapaszkodj meg: léteznek elegáns lapossarkú és törpesarkú NŐI cipők is.
Egyéni véleményem, hogy ez remek dolog, hiszen a magassarkú cipő huzamosabb viselése nagyon egészségtelen. Persze ha ez neked nem téma, illetve jobban tetszenek a magasabb sarkú cipők, akkor viseld őket sokáig. De mást leszólni, mert nem ugyanaz a véleményetek és az ízlésetek, na, azt nevezik valódi szellemi mélyrepülésnek.
"A ballagáson egyforma ruhánk és cipőnk lesz"
Erre az egy mondatra szeretnem ha odafigyelnel es ertelmezned!!
Csak az a szomoru,hogy karoltve mondjak tobben a hulyeseget a kerdezonek, minthogy annyi lenne ket orat kibirsz magassarkuban hamar mindenkin egyencucc lesz.
En is ruhellem az unneplo gatyat de ennyi ideig kibirom....
Én csak tényleg azt nem értem, hogy miért kell mindenkire egyencipő. Pl. akinek nincs, az költsön erre? Mikor lehet, hogy van kissé eltérő neki a szekrényben. Én olyan suliba jártam, ahol egyenruhában ballagtunk, egyenruhát hordtunk (nem minden nap, de volt iskolai egyenruha, amit adott alkalmakkor viselni kellett, ha nem volt ott egy apró részlete, intő járt), de még nálunk se foglalkoztak a cipővel. Magassarkú - nem magassarkú, nem értem, miért fontos ez, és ki fogja nézni a lábatokat.
Egyébként én tudok magassarkúban menni, de mondjuk a másik vállába kapaszkodva lépcsőn lefelé éneklés közben magadat virággal pofánverve verzió... aki nem tud menni, de ekkor tanulja meg.
Utolsó: Igazad lenne, ha a ballagás egy váratlan esemény lenne. Viszont nem az, tudod már évekkel előtte, hogy ha nem buksz meg, mikor lesz. Tehát bőven van idő megvenni a cipőt, és megtanulni benne járni.
A baj az, hogy a kérdezőnek, és a legtöbb válaszolónak erre nincs igénye. Mert elolvassák a sok csitri/malac/trampli/kiégett háziasszony hozzászólásait, miszerinz ne hordjon senki magassarkút, mert minek., és elfogadják, mert az a kényelmes. Hisz akkor nem kell új dolgot megtanulni, hisz fejlődni mindig fárasztó, a stagnálás sokkal kényelmesebb. Mindezt 17 évesen!
Ahogy a 29-es irja ez a lenyeg!
Mindenhol van egyenruha rendorseg,katonasag,tuzoltosag, es itt elfogadjak az alkalmazottak a kovetelmenyt ,pedig mindig abban vannak de ballagas egyszer van es megis sirankozik egy ketto !
Erre a kis idore kilehet birni mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!