A ballagáson egyforma ruhánk és cipőnk lesz, de én nem szeretnék magassarkút venni. Mit tegyek? L
Senkinek nem jutott eszébe rajtam kívül, hogy arra bíztassa a kérdezőt, hogy problémázás helyett tanuljon meg valamit, amit nem tud. Fejlődni? Minek, ha stagnálni is lehet.
Ilyenkor mindig eszembe jutnak szegény Déry János szavai: 10 millió ázsiaival nem lehet Európába menni. Igaza volt.
Miért, neked csak magassarkúid meg gumicsizmáid vannak a cipősszekrényben?
:D
"Nem tudod, hogy miért hasznos, ha egy nő tud magassarkút viselni? Te gumicsizmában jársz színházba? Bár a kommented alapján nem hiszem, hogy belülről láttál már színházat..."
Édes istenem... Azért nem láttam színházat belülről, mert nem javaslom, hogy tanuljon magas sarkú cipőben menni? Lehet, hogy eltérnek a fogalmaink. Én magassarkú alatt ilyesmire gondoltam:
És ami azt illeti, én operába is tudtam menni ilyenben. Senki nem vágott ki:
Tudod, vannak nők a világon orthopédiai problémákkal is, és nem kötelező magassarkút viselnie egy nőnek sem. Tetszik, hogy azért nem jártam szerinted színházban, mert nincs magassarkúm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!