A ballagáson egyforma ruhánk és cipőnk lesz, de én nem szeretnék magassarkút venni. Mit tegyek? L
Figyelt kérdés
Szerintem szép az, ha a ballagáson a lányok egyformán öltöznek fel. A ruhánk már megvan, de a cipőink még nincsenek meg. A többi lány azt szeretné, hogy magassarkúban ballagjunk. Sajnos én nem szeretem a magassarkú cipőket, mivel nem tudok bennük járni, amúgyis magas vagyok, és máshova nem tudnám felvenni (a ruhával ellentétben)2016. jan. 13. 18:43
11/30 anonim válasza:
És a 9-es válaszoló nem én voltam, de egyetértek vele. Te cipőboltban nem voltál még, ha a két véglet között nincs számodra semmi.
12/30 anonim válasza:
Egészséges nőkről beszéltem, nem fogyatékkal élőkről, mint amilyen a lábad miatt te vagy. Rád nem vonatkozik. A kérdező viszont nem említette, hogy bármi baja lenne. 17 éves fiatal nő, aki azon nyávog, hogy magassarkút kéne felvennie. Nit fog csinálni, ha pár év múlva olyan munkahelyre megy, ahol dress code van? Ott is sír, hogy nem tud benne menni? Szerinted fog ott ez valakit érdekelni?
13/30 anonim válasza:
Illetve amit linkeltél, az egy kb 13cm magas tűsarkú. Van 6-7 cm magas sarkú cipő is, az is csinos és nőies. Te nem láttál még cipőboltban magassarkú választékot úgy látom.
14/30 anonim válasza:
De vegyen fel 3 cm-es ilyen magasított sarkút, vagy ne tűsarkút, hanem vastag sarkút. (Aki, ahogy fogalmaztál fogyatékkal él, az is dolgozik valahol, és túléli a dress code-ot.) Engem igazából csak az azonnali lekezelő arroganciád zavart. Meg amúgy nem értem, minek kell egyforma cipő, úgyse nézi senki. Egyforma blúz meg ilyenek, az érthető, de a cipő minek.
15/30 anonim válasza:
És az általam linkelt topánka jellegű cipő mért ne menne el ballagásra? Nem ilyen színben és nem masnival.
16/30 anonim válasza:
Tulajdonképpen mindegy, további válaszaidat ignorálom, mert ne egy cipőn vitatkozzunk. A kérdezőnek remélem, segítettünk, van pár laposabb, de csinos cipő, és ha tényleg ekkora tragédia, akkor menj olyanban, amilyenben akarsz, a ballagáson már nem fognak rád szólni.
17/30 anonim válasza:
Nem a cipőn van a vita, nem érted a lényeget. Azon van, hogy egy 17 éves fiatal már ennyi idősen elzárkózik attól, hogy megtanuljon valamit, amit nem tud. És te is ebben támogatod. Ez nem normális, a fejlődésre szükség van, nem lehet mindig a körülményeket magunkhoz igazítani.
18/30 anonim válasza:
Azt mondtad magas vagy, úgyhogy a tömegben fel sem fog tűnni. Csak állíts be lapos sarkúban.Nem mindenki szereti a magassarkút.
19/30 anonim válasza:
5!
Talan mert az a minimum,hogy egy no tud magassarkuban kozlekedni!
20/30 anonim válasza:
19-es, ezt meg ki mondta neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!