Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 3,6-ra a tanárnak kötelező...

3,6-ra a tanárnak kötelező megadni a 4-est?

Figyelt kérdés
Azért kérdem csak, mert az a tanár a háta közepére se kíván, így a jegyeimet is lehúzza. És kinézem belőle, hogy 3,6-ra 3-ast ad. Légyszi válaszoljatok :(

2016. jan. 10. 03:58
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%
nálunk gimibe 75-től volt jobb jegy,kivéve a kettest mert az 1,8tól. De azt valahol megértem hogy ha 2,00ig buktat,mivel a diák csak produkáljon már annyit egy félév során...ha meg nem megy neki,akkor leheg hogy nem az az iskola való neki.amúgy 3,6-ra nem köteles,próbálkozz olyannal,hogy nem lehetne-e,hogy írsz neki pl egy érvelést.arra ha már ad egy négyest akkor sima úgy :) plusz látja rajtad az igyekezetet,hogy igen is tenni akarsz a jobb jegyért,és nem csak a csodát várod :)
2016. jan. 10. 17:19
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem is egy tanár van, aki 3,8 alatt nem adna négyest.
2016. jan. 10. 18:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
13-as, ez így nem teljesen igaz. 3,5-re tényleg kötelező megadni a 4-est Szerbiában (ez kb. az egyetlen jó dolog az oktatási rendszerünkben), viszont már akkor is lehet buktatni, ha a diáknak csak egyetlen egy egyese van, amennyiben az az egyes nem volt javítva. (szóval 1,5 esetében a 2-es nem túl esélyes) Bár én középiskolás éveim alatt mindössze egyetlen olyan tanárral találkoztam, aki ehhez tartotta is magát.
2016. jan. 13. 02:03
 24/25 A kérdező kommentje:
A vége felé elég inaktív voltam, végül megkaptam a 4-est, köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
2016. febr. 20. 11:53
 25/25 A kérdező kommentje:
Ez volt 9.-ben, most 11.-es fejjel is utálom amúgy, de már könnyebb dolgom van, mert már nincs magyarunk. :DD (pont akkor ment nyugdíjba, mikor már nincsenek ilyen tantárgyaink, de jó😁) de az sz@rházi szerette azt csinálni, hogy nem szólított fel SOHA, mikor órán jelentkeztem, aztán félévi jegykor kaptam a f@.zságot, hogy: "mindketten tudjuk hogy nem érdemled meg, mert nem vagy egy négyes gyerek, de megadom" valamiért nagyon gyűlölt engem az a tanár, úgy nézett rám, mintha meg akart volna ölni, meg keményen oltogatott néha az osztály előtt😁😁
2017. nov. 1. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!