A tanár megszabhatja az iskolán kívüli tevékenységet?
A sport szakkörökre gondolok.
A tesitanár az ofőm. és ő "örülne" ha mindenki járna valamilyen sportra, vagyis kötelező.
Heti 5x van tesink emiatt már alapból hülyeségnek tartom a +mozgást, de mivel semmi érdemlegeset nem csinálunk megértem.
Én itthon edzem saját testsúllyal. Az osztályban én tudok egyedül normálisan guggolni, én tudok egyedül normálisan húzódzkodni és 2-en tudunk normálisan fekvőtámaszozni.
De nem érdekli, kötelező járni a délutáni sportszakkörökre (amik nevetségesek).
Én nem szeretnék azokkal a személyekkel pofátlan lenni akik ezeket megtartják, ha én ott lennék 100%, hogy beleszólnék, hogy ezt nem így kell (igazából bárhol megteszem ha tudom miről van szó) és akkor én lennék a rossz, ezt kerülném el azzal, hogy nem megyek és megtartom a saját edzésem amibe nem szól bele senki.
Nem hívom be a szüleimet, mert csak fenyegetőzik, semmi komolyat nem fog tenni ha nem teszem meg csak ordibálni meg esetleg nem én leszek a kedvenc diákja.
Csak felháborító.
A tanárok szeretik fontosnak érezni magukat, ez halmozottan igaz az ének-rajz-testnevelés trióra. Nem kell komolyan venni.
Vakard meg a bal herédet, mondd azt, hogy köszönöm, nem, és foglalkozzon mindenki a saját dolgával.
És ha lány lennék?:DD Najó, nem.
Már sokszor beszóltam neki de úgy hogy köpninyelni nem tudott csak dadogott :P Sugárzik az ész mint Japán
Aham, értelek, de nem érdekelsz.
Tudod én annak örülnék ha a kérdésre válaszolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!