Mennyire lehet feltűnő egy diáknak ha az egyik tanárnője leszbikus? (Elég jóban vagyunk, és néha úgy tűnik mintha. ) Mennyire szabad megosztania a magánéletét?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 21:09
1/8 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy az lehet?
2/8 anonim válasza:
Nagyon. Nekem legalábbis egyböl lejön. Nem csak nekem, nálunk az osztályba mindenkinek leesett kb. 1 hét alatt az új tanárnál. Utánna már terjed rendesen... Én nyíltan rá is kérdeztem - persze 4 szem közt- és nem tagadta.
Szerintem meg lehet osztani. Ez inkább ember mintsem etikett függő.
Milyen iskola? Mármint közép, felnőttképzés... Az sem mindegy. Én középsulirol beszéltem. Annál fentebb még lazább.
3/8 anonim válasza:
Miért nem foglalkozik mindenki a saját életével? Az helyett hogy mások èèletébe vájkáltok
4/8 anonim válasza:
Általánosban nem hiszem, hogy meg merné osztani bárki is, középsuliban talán
5/8 A kérdező kommentje:
Gimiről van szó. A tanár 31. Nagyon jóban vagyunk és elég sokmindent tud rólam(leszbikisságom...es nem vagyok beleesve nem azert kerdezem.) És a dolog ami kicsit furcsa h szinte én is tudok róla mindent, ez érdekelne... én örülök hogy közvetlen, de nem lehet belőle baja? Kicsit féltem.
2014. okt. 7. 15:31
6/8 lena_14 válasza:
Fogadok hogy tesitanár. :D (no offence)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nyert. :D Töri, etika
2014. okt. 7. 16:06
8/8 anonim válasza:
Nem lesz ebböl baj! Én a magyar tanárommal voltam 'jóba'. Nem volt gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!