Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jogosan írt be a tanár?

Jogosan írt be a tanár?

Figyelt kérdés

Ma szünetben mondtam a tanárnak hogy nem tudtam tanulni, mert segítettem anyukámnak havat lapátolni mert egyedül nem bírta volna egyedül, meg egy kicsit meg van fázva. Mondtam a tanárnak hogy nem tudtam tanulni mert segítettem anyukámnak erre pedig beír.

Jogosan teette?

2016. jan. 5. 15:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nekem pl. reggel és este nincs energiám.
2016. jan. 5. 16:06
 22/28 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Azt írta be hogy a mai napra nem tudtam készülni elmondtásom szerint azért mert havat keleltt lapátolnom és még azt hogy ellenőrizze a házi feladatomat."

És most mi a gond? Ez történt nem?

2016. jan. 5. 16:14
 23/28 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Egyáltalán nem volt jogos. Ha kihívott felelni és nem tudtad az anyagot, akkor azért szerintem inkább egyest szokás adni, nem beírást. Ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy miért nem tanultál. A legtöbb tanárt ez egyáltalán nem érdekli, azt osztályozzák, ami tudsz. Maximum, ha ilyenkor előre szólsz neki, hogy legyen szíves ne feleltessen téged mert nem tudtál készülni, akkor talán megértőbb, de ez sem minden tanárra igaz.. Én azt mondom, hogy örülj neki, hogy csak beírást kaptál mert annak az ég világon semmi jelentősége nincsen. Ha beírt volna egy egyest, akkor az lerontotta volna az átlagod, ki kellett volna javítanod, ami nem olyan könnyű. Viszont a beírásokat sehol nem nézik, nem számít bele semmibe.
2016. jan. 5. 16:59
 24/28 anonim ***** válasza:
Gondolom azért írta be, mert nem hite el, hogy havat lapátoltál. Amúgy ne foglalkozz ezzel a beírással, nem nagy dolog.
2016. jan. 5. 17:04
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha ez az első eset, akkor pedig ne foglalkozz vele.

Általános 3.-ban azért kaptam beírást, mert a napközis tanár miatt nem tudtam befejezni a házimat... :D Rajtam kívül mindenki más is kapott. Idegbeteg volt az a nő. Simán megrángatta a gyereket, ha ahhoz volt kedve. Az egyik gyerekkel azért ordibált, mert a sáros kezét a saját nadrágjába törölte (ekkor 2.-sok voltunk). Egyszer pedig levágta az első padsorban ülők könyveit a földre, mert az egyik gyerek még nem pakolta ki a könyveit... Szerencsére két év után kirúgták az az idegbeteg perszónát.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne törődj vele. Ha tényleg így volt, akkor anyukád úgyis meg fogja érteni.

2016. jan. 5. 17:19
 26/28 A kérdező kommentje:
De tegnap esett a hó meg nem hazudtam neki. És nem feleltem. Tavaly év elején mondta hogy ha nem tudtunk tanulni akkor szóljunk neki óra előtt, mert ha órán szólunk nem fogadja el. Most szóltam neki óra előtti szünetben és ezt mondta(szó szerint): Most mit csináljak? Mondd be a rádióba. Utána mikor bejött órára kérte az ellenőrzőt.
2016. jan. 5. 17:53
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
szrd már le láttamotzasd anyáddal, hidd el ő is tenni fog rá magasról.
2016. jan. 7. 13:47
 28/28 anonim ***** válasza:
láttamoztasd*
2016. jan. 7. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!