Jogosan írt be a tanár?
Figyelt kérdés
Ma szünetben mondtam a tanárnak hogy nem tudtam tanulni, mert segítettem anyukámnak havat lapátolni mert egyedül nem bírta volna egyedül, meg egy kicsit meg van fázva. Mondtam a tanárnak hogy nem tudtam tanulni mert segítettem anyukámnak erre pedig beír.
Jogosan teette?
2016. jan. 5. 15:08
1/28 anonim válasza:
igen, jogos. A hólapátolás nem több 1 óránál, bőven lett volna időd tanulni.
2/28 anonim válasza:
Jogos vagy nem jogos, a tanárod egy érzéketlen tuskó. Amúgy ez valamilyen szinten jogos, hiszen másnak is vannak gondjai, és nem lehet mindenkivel kivételezni egy ilyen indok miatt.
3/28 anonim válasza:
Persze,hogy jogos.Az egész utcában ti vagytok a hólapátolók?
4/28 anonim válasza:
Nem, nem jogos. Bár az a helyzet, hogy a tanárok nagy ívben leszarják, hogy te nem tudtál tanulni. Az már nem az ő gondja, ha rossz jegyet kapsz. De az, hogy beír, az már azért túlzás...
5/28 anonim válasza:
És akkor egész télen nem kell tanulnia az osztálynak, mert esik a hó?
6/28 anonim válasza:
kifogásokat mindig lehet találni...
22F
7/28 anonim válasza:
Az lehet, hogy nem több 1 óránál, de miért nem tud simán beírni egy egyest? Semmi joga ahhoz, hogy beírást írjon neki, mert ez végül is felelet...
8/28 anonim válasza:
nem tök mindegy, a világon senki sem fog érdekelni hogy milyen beírásokat kaptál
9/28 anonim válasza:
Most komoly kaptál egy beírást vagy az egyest írta be?
Ha az egyest, akkor elárulom, hogy ilyen az élet.
Ott volt a hétvége, meg a tegnap este is.
Nem hiszem, hogy Te lapátolnád az egész utcát, meg a fél várost.
Szimplán elfáradtál, pihentél. Van ez így.
A tudásod tökéletesen jellemzi a karó, ez is normális.
Majd kijavítod.
10/28 A kérdező kommentje:
Anyukámnak még az a munkája hogy házak körül és a lépcsőházakat takarítja. A szerződést amit megkötött abba benne van hogy munkaidőn kívül is köteles menni takarítani meg sózni a járdát ha esik a hó. Én meg mentem segíteni neki, mert így is 2 és fél órába tellett és 8-ra értünk haza. És már annyira fáradt voltam hogy már nem volt kedvem tanulni. Megpróbáltam mondani a tanárnak is de az ellenőrzőt kérte.
2016. jan. 5. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!