Az amerikai gimis filmek hazudnak?
Persze tudtam, hogy azért van benne túlzás, de ez eléggé durva. Az én gimimben nem hogy nagy bulizások, de még programok is alig vannak. Az osztályomban sincs semmi különleges, nincsenek így nagyon elválva a "rosszfiúk" és a "stréberek". Azok a szörnyen különleges élethelyzetek is hiányoznak, és nincsenek a party állatok sem, akik minden nap buliznak, pasiznak/csajoznak. Mindenki megy haza tanulni, mert egyszerűen olyan mennyiségűt kapunk.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy tényleg ekkora mértékű túlzások vanak benne, vagy csak nekem sikerült rossz osztályba/suliba kerülnöm?
Nyílván államonként ez változik.
Van ahol mindenki melegítőben, pólóban és sportcipőben jár.
De van ahol vannak ilyen divatkirálynők akik reggel 90 percig öltöznek , sminkelnek a suli előtt.
Hányadikos vagy?
Az azért feltűnt, ugye, hogy az amerikai filmek Amerikában játszódnak, nem itt?
Nyilván túlzás sokszor, egy átlagos nap/mindennapi élet ott sem olyan, de a bemutatott viszonyok eleve az USÁra jellemzőek, nem Magyarországra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!