Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az amerikai gimis filmek...

Az amerikai gimis filmek hazudnak?

Figyelt kérdés

Persze tudtam, hogy azért van benne túlzás, de ez eléggé durva. Az én gimimben nem hogy nagy bulizások, de még programok is alig vannak. Az osztályomban sincs semmi különleges, nincsenek így nagyon elválva a "rosszfiúk" és a "stréberek". Azok a szörnyen különleges élethelyzetek is hiányoznak, és nincsenek a party állatok sem, akik minden nap buliznak, pasiznak/csajoznak. Mindenki megy haza tanulni, mert egyszerűen olyan mennyiségűt kapunk.

Szóval azt szeretném kérdezni, hogy tényleg ekkora mértékű túlzások vanak benne, vagy csak nekem sikerült rossz osztályba/suliba kerülnöm?

2016. jan. 1. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amerikába jársz gimibe?
2016. jan. 1. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván államonként ez változik.

Van ahol mindenki melegítőben, pólóban és sportcipőben jár.

De van ahol vannak ilyen divatkirálynők akik reggel 90 percig öltöznek , sminkelnek a suli előtt.

Hányadikos vagy?

2016. jan. 1. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az azért feltűnt, ugye, hogy az amerikai filmek Amerikában játszódnak, nem itt?

Nyilván túlzás sokszor, egy átlagos nap/mindennapi élet ott sem olyan, de a bemutatott viszonyok eleve az USÁra jellemzőek, nem Magyarországra.

2016. jan. 1. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mint a vizfolyas! Bar a magyar iskolarendszerhez kepest meg nagyobbnak tunik a bennuk levo kamufaktor.
2016. jan. 1. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Van magyar gimis film is(:Dvirág gimnázium:D) ha mondjuk azt írtad volna példaként... De te csak Amerikához tudod hasonlítani Magyarországot.
2016. jan. 1. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
5: De az sem jó példa, mert gyakorlatilag pont az ilyen amerikai filmek majmolása, magyar nyelven. Köszönőviszonyban sincs a magyar helyzettel (bár a magániskolákban nem tudom, hogy mi a helyzet).
2016. jan. 1. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem, én Amerikára gondoltam, hogy az ottani életben mennyire igazak ezek.
2016. jan. 29. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!