Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért menő az olyan diák aki...

Miért menő az olyan diák aki magasról tesz a tanulásra, visszapofázik a tanárnak és megszegi az iskola szabályait?

Figyelt kérdés

Jó nem minden iskolában van így de a fiatalok jelentős részének körében ez a népszerű és ugyanolyan proli módon viselkednek mint ezek a raj-keménycsávó-nagymenő senkik.Amikor ezek megjelentek akkor kezdett el terjedni az iskolákban ez a menők és lúzerek/stréberek ostobaság,pedig k*csög amerikai szokás az is.

Előre is köszönöm a válaszodat!

2015. máj. 13. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak a buták szemében menő dolog ez. Az intelligensebb diákok átlátnak rajtuk. Ne tartozz közéjük, légy egyéni ;)

Amúgy Amerikában sem mindenhol ez megy. Meg ez sokszor inkább korosztály-függő dolog.

2015. máj. 13. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
19%

Én éppen birom az ilyen fiúkat. 17/L

Persze bizonyos határokig, a pasim is ilyen. De ő szabályt nem szeg meg, csak nem igazán tanul, meg dumálgat egy kicsit a tanárokkal... :)

De engem ez nem zavar, attól még velem rendes, olyan rosszfiús, ha érted... :))

2015. máj. 13. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig is így volt... Van az életben az az időszak, amikor a munka még nagyon távolinak tűnik, a lázadás, a lazaság meg menő.

Mivel jó pár éve magam mögött hagytam a középiskolát megsúgom Neked, hogy ez meg fog változni. Az ilyen diák vagy összekapja magát, és a végén elkezd tanulni, és lesz rendes munkája, vagy hirtelen nagyot fog zuhanni a népszerűsége, amikor a korábban őt éltetők egyetemre mennek, jó munkahelyet szereznek, normális pénzt keresnek, ő meg gályázik valami vacak helyen éjjel-nappal, a következő 40 évét meg azzal tölti, hogy az iskolás 4-8 évéről elmélkedik, amikor ő volt a király (haja, 15 éves érettségi találkozón de szépen látszott ez ;))

2015. máj. 13. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Egyébként éves fiú vagyok,én nem tapasztaltam ezt,mert egy nagyon erős gimnázium volt ahová csak ötös tanulók jártak és mindenki intelligens,kedves volt.

Csak hát azt hallottam itt Gyk-n is és máshol is,hogy ezek a menő dolgok manapság amiket én most felsoroltam.

Néhány éve láttam még amerikai tinédzserfilmeket és ott ugye az ilyen páwa féle diákok voltak a menők és a plázap*csák és aki jól tanul,szorgalmas és jó gyerek azt kiközösítik,megalázzák,szivatják stb.

De itt Magyarországon is az általános iskolák nagy részt ilyenek, a középiskolák közül pedig a Szakközép iskolákban és Szakmunkásképzőkben szinte mindegyikben azok a menő dolgok amiket én felsoroltam.

De van jó pár gyengébb gimnázium is ahol ezek mennek.

Persze jó néhány iskola van ahol nem ez megy.

Köszönöm a válaszodat egyébként!

2015. máj. 13. 21:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Elnézést!

Ott hogy "egyébként éves fiú vagyok" véletlenül nem írtam oda 20 éves.

2015. máj. 13. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez amerikai hatás, szerintem ez olyan összemberi dolog. Én hál istennek elit suliba jártam, de mindenhol vannak idióták. Véleményem szerint azok az emberek azt hiszik, hogy aki nem pofázik vissza, tanul stb., annak nincs élete, pedig ez nem igaz. Akinek fiatalon egészséges mértékű energiája van, annak ez is, az is belefér.
2015. máj. 13. 21:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm mindenkinek a válaszát!

Kedves harmadik válaszoló!

Ugye te azt írtad,hogy ez mindig így volt.

Szerintem egyáltalán nem régen még sokkal nagyobb fegyelem volt az iskolákban nem is léteztek még akkor ezek a nagymenő páwák meg pláza cicák akkor még nem volt olyan,hogy ellenségnek tekintették a tanárt és azt tartották követendő példának aki visszapofázik,megszegi az iskolai szabályait és nem tanul.

Az ilyen gyerekekkel régen keményen elbántak,tehát régen egyáltalán nem ezek voltak a menő dolgok.

Azért mondtam azt,hogy amerikai hatás,mert azt hallottam,hogy ott már a 1990-es évek végén is olyanok voltak az iskolák és ott volt menő dolog a swag.yolo stb.És ide is átterjedt csak itt páwának nevezik őket.

Minden amerikai filmben az ilyenek voltak a menők az iskolában,a nyomik pedig azok voltak akik

tanultak,fegyelmezettek/jó gyerekek(ahogy ők mondták "stréberek")

És amit az amerikai tinédzserfilmekben láttam az már átterjedt ide is néhány eltéréssel.

2015. máj. 14. 13:39
 8/8 3005 ***** válasza:
Az ilyeneknek ennyi jut.. a többieknek meg van esélye bejutni egyetemre, fősulira, aztán 5-10 év múlva a régi 'menő arc' max lemoshatja az új autódat.
2015. máj. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!