Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Irigyek?! Viszonylag szép...

Irigyek?! Viszonylag szép lány vagyok és jobb az anyagi helyzetem az osztálytársaimnál volt már olyan hogy rongálták a cuccaimat.

Figyelt kérdés

Régebben (12 éves koromig duci voltam de lefogytam) és azt mondják hogy beképzelt lettem multkor egy nagyon ronda lány odajött hozzám és közölte hogy mennyire csúnya vagyok és utál mindenki

Pedig nyilvánvaló hogy nem vagyok csúnya , mondjuk az hogy egy lány kivételével mindenki utál tény és való mondjuk a fiúk birnak de nem merik mások előtt mutatni A ruháit pedig tény hogy teljesen mások mintaz övék de ne szoktam kirívóan csak elegánsan öltözködni

2015. dec. 19. 19:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hasonló cipőben jársz, mint én annak idején. Tudod mit? Ignoráld őket. Ezt tettem, mondtak mindenfélét, aztán most, 6 év után meglehet nézni, hogy ki hol tart. Azt mondták, hogy a szüleim pénze majd mindent megold. Csak a vicces az, hogy a szüleim nélkül találtam fel magam külföldön, ahol már nincs semmilyen kapcsolat. Nagyon tetszik az érzés, hogy megsem mertek szólalni az érettségi találkozón, csak kiguvvadt szemekkel vizslattak... Ez a tisztelet jele. A tiszteletet és az irigységet ki kell vívni. :)

2015. dec. 20. 09:43
 22/25 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van néha olyan megnyilvánulásod ami ellenszenves nekik. Nem tűnsz buta lánynak, így talán feltételezhetem rólad, hogy van annyi eszed hogy azért mert sok pénzed van azért még nem hiszed azt hogy te vagy a nagyasszony. Nálunk is van olyan lány akit először kb. mindenki utált mert úgy néz ki meg nagy szája van. De kiderült róla hogy ennek ellenére nagyon rendes.
2015. dec. 20. 09:54
 23/25 A kérdező kommentje:

#22 gratulálok a sikereidhez. Követendő példa.

És mindenkinek megköszönöm aki normális választ adott hogy megosztotta velem a véleményét a kialakult helyzetről :D

2015. dec. 20. 19:12
 24/25 A kérdező kommentje:
*21
2015. dec. 20. 19:20
 25/25 anonim válasza:
Bocs de neked mégis milyen "anyagi helyzeted" van (volt-most néztem meg mikor a kérdés) 14 évesen? Az ELEGÁNS ruháidat is apuci pénztárcájának köszönheted te hülye r****c. Egyáltalán nem vagy okos a hozzászólásaid alapján, és nem az önbizalmad nőtt hanem a pofád. Megértem hogy az osztálytársaid utálnak. Megmondjam hogy szerintem miért utálnak? Mert egy beképzelt k***a vagy aki az apja pénzével és befolyásával kérkedik miközben SEMMIT nem tett le az asztalra ráadásul még ostoba is. Bocs úgy érzem rád fért az igazság.
2018. aug. 26. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!