Irigyek?! Viszonylag szép lány vagyok és jobb az anyagi helyzetem az osztálytársaimnál volt már olyan hogy rongálták a cuccaimat.
Régebben (12 éves koromig duci voltam de lefogytam) és azt mondják hogy beképzelt lettem multkor egy nagyon ronda lány odajött hozzám és közölte hogy mennyire csúnya vagyok és utál mindenki
Pedig nyilvánvaló hogy nem vagyok csúnya , mondjuk az hogy egy lány kivételével mindenki utál tény és való mondjuk a fiúk birnak de nem merik mások előtt mutatni A ruháit pedig tény hogy teljesen mások mintaz övék de ne szoktam kirívóan csak elegánsan öltözködni
Kedves kérdező!
Hasonló cipőben jársz, mint én annak idején. Tudod mit? Ignoráld őket. Ezt tettem, mondtak mindenfélét, aztán most, 6 év után meglehet nézni, hogy ki hol tart. Azt mondták, hogy a szüleim pénze majd mindent megold. Csak a vicces az, hogy a szüleim nélkül találtam fel magam külföldön, ahol már nincs semmilyen kapcsolat. Nagyon tetszik az érzés, hogy megsem mertek szólalni az érettségi találkozón, csak kiguvvadt szemekkel vizslattak... Ez a tisztelet jele. A tiszteletet és az irigységet ki kell vívni. :)
#22 gratulálok a sikereidhez. Követendő példa.
És mindenkinek megköszönöm aki normális választ adott hogy megosztotta velem a véleményét a kialakult helyzetről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!