Irigyek?! Viszonylag szép lány vagyok és jobb az anyagi helyzetem az osztálytársaimnál volt már olyan hogy rongálták a cuccaimat.
Régebben (12 éves koromig duci voltam de lefogytam) és azt mondják hogy beképzelt lettem multkor egy nagyon ronda lány odajött hozzám és közölte hogy mennyire csúnya vagyok és utál mindenki
Pedig nyilvánvaló hogy nem vagyok csúnya , mondjuk az hogy egy lány kivételével mindenki utál tény és való mondjuk a fiúk birnak de nem merik mások előtt mutatni A ruháit pedig tény hogy teljesen mások mintaz övék de ne szoktam kirívóan csak elegánsan öltözködni
Szóval. Szerinted irigyek rád, mert lefogytál és gazdagok a szüleid. Közlöd, hogy odament hozzád egy NAGYON RONDA LÁNY. Tehát első körben te rondázol le másokat. És tisztában vagy vele, hogy mindenki utál.
Mondok valamit. Ha kollektívan mindenki utál, akkor az nem azért van, mert szép vagy (legalábbis te ezt gondolod), vagy a szüleid gazdagok. Ilyenért max. 1-2 ember utálna, de nem mindenki. Általában a csinos, pénzes lányoknak akkor is nagy sleppjük van, ha utálatos k**vák. De ha még emellett jófejek és kedvesek is, akkor többnyire mindenki szereti őket, max. 1-2 kivétellel. Ez mindenhol így van.
Tehát ha téged mindenki utál, és még ezek után ezt úgy is írod le, hogy közben háromszor hangsúlyozod, mennyire szép vagy, és a többiek rondák, ráadásul te gazdag is vagy... hát... lehet, hogy icipicit el kéne gondolkodnod, hogy minek is látod te magad, és milyen vagy másokkal, és miért utálnak. Nekem sem vagy szimpatikus a szöveged alapján, pedig én nem látlak, és nem érdekel az anyagi helyzeted.
Nem hivatalosan csak sok cuccot ő ad bele ,palyazatokat indít ilyenek
Van valami pályázatírói cége vagy ilyesmi
És igen talán kicsit megnőtt az önbizalmam de defektesek mellett mindenki Albert einstein Dx meg pl ha a ruhaimat kritizálják pedig odaadnák érte a fél karjukat azt dicséretnek veszem
"És igen talán kicsit megnőtt az önbizalmam de defektesek mellett mindenki Albert einstein"
Megnőtt az önbizalmad? Inkább egy öntelt hülye kis p*icsa lettél. Maximálisan érthető hogy miért utál mindenki.
te nagyon butuska vagy majd pofára esel az életben még
nem apádé a suli mert csak pályázatokat ír ki
pénzeddel kérkedsz miközben lehet más sokkal nehezebb körülmények között él
szánalmas vagy már bocs
1 ha te a gyakoriról leszűröd az értelmi szintemet akkor gratulálok
2 az nem kérkedés hogyha a kérdés érdekében közlöm a tényeket
3 inkább te vagy csöki ha valós problémák nem érdekelnek csak az én anyagi helyzetemre vagy kiélezve
4 a ruháimat rendszeresen elajándékozom olyan gyerekeknek akik rászorulnak nem sokásom kérkedni
5 persze hogy pontosan miért esnék pofára csak hápogni tudnál
Szerintem nem csak arra kellene figyelni hogy a szegényeket ne bántsuk meg hanem arra is figyeljunk hogy aki nálunk jobb helyzetben van nem jelenti azt hogy ha szekálják neki nem kár semmi sajnállak ha eddig jutsz el
Tudod, ha az autópályán mindenki szembe jön lehet te mész rossz irányba.
Mondogatod hogy te nem szálltál el ,aztán azt mondogatod hogy milyen rondák, meg okosabb vagy, meg apucié a suli (nem az övé, támogató, attól még közel sem lesz az övé) és ezek után higgyük el hogy a szegény kis ártatlan te vagy aki szenved a csúnya gonosz osztálytársaitól?
Amúgy ha valaki leszólja a ruhádat elhiheted hogy nem azért teszi mert fú de kell neki, azt meg szokták mondani szóval ezzel se áltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!