Nyár, strand, melyik a jobb? Lent a többi.
Figyelt kérdés
Elég vékony lány vagyok de nem csontkollekció. Fürdőruhám elég jól áll,már csak egy kérdésem van. Fiúk,nektek inkább a teltebb lányok vagy a kicsit vékonyabbak jönnek be? Mint már mondtam itt nem csontkollekcióra gondolok,hanem csak egy picit vékonyabb mint a többség.2015. júl. 10. 23:46
2/7 anonim válasza:
értelmetlen kérdés
csak a dagik!!!!
3/7 anonim válasza:
Nekem a teltebb lányok, de emiatt ne érezd magad rosszul, sokmindenkinek a vékonyak tetszenek.
4/7 anonim válasza:
Képet kérünk, az embereknek elég rosszul ítélik meg magukat, a fiúk szebbnek a lányok csúnyábbnak hiszik magukat
5/7 anonim válasza:
A nagyon vékonyak, tehát a modell alkatúak nem igazán tetszenek, de a molettek sem. A formásak, vékony derekúak és széles csípőjűek jönnek be, akiknek van melle.
Ettől függetlenül viszont kétlem, hogy azért kellene strandra járni, hogy a férfiaknak tetszelegj. Senki sem néz.
6/7 anonim válasza:
"Senki sem néz."
Te nem vagy férfi ha így gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!