Diákok! Osztálykarácsonyi ajándékozásra mennyit szoktatok költeni?
1000-1500ft és mellé nekünk kell készíteni kézzel valamit
és én az osztályfőnök húztam :DD
2800-2900-ig szoktam max.
Nálunk alsó határ nem volt csak felső ami 3500 ft.
9.-be készíteni kellett, de vettem mellé csokit, szóval akkor kb. 500 forintot :D
10.-ben tanárt húztam, akkor szerintem 4000 körül.
Tavaly és idén is olyan 3500 körül fogok, mivel olyanokat húztam mind2 évben, akikkel nagyon jóban vagyok, és ezért szeretnék szépet adni:)
Amúgy nálunk ez változó, mert nyilván ha vki legjobb barátot húz, akinek amúgy is adott volna, az sokkal többet költ, de szerintem 2000-2500-at minimum mindenki:)
Általános 8-ba 2000FT-os határt szabtak meg és ezt max 500FT-al szoktuk mi túllépni.
Úgyhogy igen a 1500-3000 FT az korrekt.
Szerintem tanárnál meg pont ne nagyon kivételezz nagyobb árral.
Valaki sokat valaki keveset költ.
Nálunk volt egy bizonyos ár, hogy mennyi között lehet.
Bár volt, aki még a minimumot se érte el. Egyszer, kaptam egy 300forintos gyertyát, aztán jó napot!
Nálunk 2000 Ft a határ és az az elvárás, hogy az se lépje túl, aki havert húz. Az intézze külön a baráti ajándékot, az osztálykarácsonynál ne legyenek nagy különbségek.
Ezért a 2000 Ft-os határba azt is bele kell érteni, hogy ez a szokásos érték legyen, tehát nem ér az, hogy ha valamit 10 ezer helyett akciósan kétezerért megvesz valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!