Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Animések! Osztálykarácsonyi...

Animések! Osztálykarácsonyi ajándék egy animerajongónak?

Figyelt kérdés
Nemrég húztunk, és egy lány osztálytársamat húztam aki nagyon odavan az animékért. Azóta sikerült is kipuhatolnom hogy mely sorozatokat kedveli. Én nem nagyon vagyok benne ezekben. Azóta kicsit utánanézegettem hogy milyen holmikat lehet kapni a témában, és láttam ezeket az emberméretű párnákat (gondolom aki jártas a témában az tudja miről van szó). Először furcsálltam, de aztán elgondolkodtam rajta, mert poénnak jó lenne. Főleg mivel elég hallgatag és visszahúzódó egy személyiség. Szerintetek milyen ötlet? Esetleg más ajándék ötleteket tudtok mondani ilyen animés témában? Árban is jöhetnek mindenféle ötletek, mert suli mellett melózok így sok félretett pénzem van és rá tudok szánni akár többet is.
2015. nov. 27. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:

OH *.* Nagyon jó ötlet. :) Nagyon fogja imádni.

Hát ha oda van az animékért akkor a mangát is szeretheti.

Animés párna.

Esetleg ha eltudnád mondani melyik sorozatokat kedveli jobban tudok segíteni. :) Mert én is szoktam animét nézni. :)

2015. nov. 27. 17:41
 2/5 Csillámkecskeláma123 válasza:
Milyen animéket szeret? Kik a kedvenc karakterei? Az emberméretű párna az szerintem kicsit furcsa lenne, de amúgy viccnek jó. ^^
2015. nov. 28. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék egy olyan párnának :D

Szerintem is jó ötlet.

2015. nov. 29. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Mit szólt?

Off: Nekem miért nem voltak ilyen osztálytársaim? :'( (vicceltem, imádom a gimis osztályomat)

2016. jan. 7. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem örült neki, de azóta furcsán néz rám :D
2016. jan. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!