Osztálykarácsonyi húzás, mi legyen?
Szóval nemrég húztunk az osztályban, hogy ki kinek mit vegyen stb. Én egy olyan embert húztam, akivel nem vagyok nap mint nap, és nem ismerem annyira, hogy tudjam, hogy mit vegyek neki. Szóval ő 15/F és focis ( Vasasba jár ), illetve van egy ún. "bandája" az osztályban - 4-en vannak, ha lehet mondani, őt ott a fővezér. :D Nagyon jó tanuló, viszonylag jó anyagi helyzetben van a családja, illetve órák közbe néha beszólogat, tehát okosakat mondd, de szerintem másokkal kéne haverkodnia. . na mindegy, nem ide tartozik.:D
Szóval neki kéne valami ajándékot karácsonyra. Ti mit javasoltok?
Én is annó egy focis fiút húztam , és ajándékot csináltam neki xdddd De az nagyon régen volt.:) Én vaami focival kapcsolatos dolgot vennék neki (pl bögrét ,kulcstartót)
Dee mondogatod ezt a bandát , ezek szerint sokat bulizik xdd Hányadikos vagy? 9.? Na itt van egy oldal ahol csak fiúknak van ajándék. Itt lehet rendelni is :DD [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!