Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A matektanárok miért nem...

A matektanárok miért nem betegednek meg soha?

Figyelt kérdés

2015. dec. 1. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Átadták magukat a sötét oldalnak, cserébe a tudásukért.
2015. dec. 1. 22:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

8-as:

Hát valóban nem csak matektanár vagyok, fizika végzettségem is van.

Ja meg jazz-zenéléssel is kerestem a kenyeret 20 évig.

Meg zeneoktatással persze.

De honnan tudtad?

2015. dec. 1. 22:29
 13/21 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Általánosban a matektanárnőm csak akkor hiányzott betegség miatt, amikor én is és akkor is 1-2 napot. Másért hiányzott, de betegség miatt nem.

Most középiskolában, "fontos" ember a matektanárunk így minden 3. hétben elmarad 1 óra, a tizenkettőből, de volt pár hete, hogy egy hetet hiányzott betegség miatt.

2015. dec. 1. 22:36
 14/21 anonim válasza:
100%
Nekem általánosban és középsuliban is a matektanár volt az osztályfőnököm, mindketten tanítottak fizikát is. Ők voltak betegek, nem sokszor, de voltak. Nekem középsulis szakmai tanárom volt ilyen szupertanár, 2 évig tanított azalatt nem hiányzott betegség miatt egyetlen napot sem, pedig túlsúlyos volt. Egyszer a nászútja miatt hiányzott, máskor versenyen volt kísérő meg ilyenek. De ő munkamániás volt, pl. akkor is bejött ha meg volt fázva, és köhögött meg nem volt jól, szóval volt beteg, de nem maradt otthon, sajnos. Amúgy nagyon aranyos kérdés :)
2015. dec. 1. 22:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A miénk betegen is bejön :D
2015. dec. 2. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A matek tanárom mindig azt mondta: "a jó matekos kellőképpen lusta" és köztudott tény, hogy a lustaság már fél egészség.
2015. dec. 2. 20:08
 17/21 Tom Benko ***** válasza:
100%
Én minden hosszabb tanítási szünetben megbetegszem. Ez pontosan a szünet végéig tart. Volt, hogy vasárnap este még 39,9 celsius fokos lázam volt, de szerencsére készültem hétfőre, mert reggel pontosan 36,2 celsius fokkos lett a testhőmérsékletem, ami pontosan délután négyig tartott, akkor felment 38,3, és utána egyenletesen csökkent normálisra.
2015. dec. 2. 21:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

matektanár vagyok. A négyesnek van igaza... dokinál utoljára hat és fél éve jártam, de csak mert szüléskor bejött a szülőszobára egy orvos is a szülésznő mellé :):)

Ha télen túlfűtés van, avval szoktam fogadni a diákjaim, hogy hőség van, matekozni kell, ez itt a pokol, és az ördög nem alszik, ezért karikás a szemem :):):)

Amúgy nemtudom, az én matek tanáraim voltak anno betegek. Ők biztos nem voltak ott az immunitásképletnél a továbbképzésen :)

(magántanár vagyok, eddig még ellen bírtam állni a rendszernek...)

2015. dec. 3. 12:44
 19/21 anonim válasza:
12%
Pfff...a metektanárok már eleve idegbetegek...
2015. dec. 4. 20:26
 20/21 Tom Benko ***** válasza:
100%
@19: Pont nem.
2015. dec. 5. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!