Matektanárok mindig okoskodnak? pedig némelyik még a fizika kémiát se tudja olyan jól mint én.
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 15:56
2/14 A kérdező kommentje:
nem,csak eszembe jutott épp most a tanárom
2014. júl. 25. 15:59
3/14 anonim válasza:
A matektanárnak a matekot kell tudni!!!!!! Nem tudom, hogy te mit tudsz fizikábol, kémiábol, nem tudom, hogy milyen iskolába jársz, hányadikba? De azt látom, hogy szerénység dolgában nem állsz kimondottan jol!
4/14 anonim válasza:
Az utolsó egy beépített matektanár!
5/14 anonim válasza:
nem okoskodnak, csak logikusan gondolkodnak...
6/14 A kérdező kommentje:
Kémia ,fizika tanárok okosabbak,még se cinikusak
2014. júl. 25. 16:26
7/14 anonim válasza:
kérdezem én. hány fizika kémia meg matektanárt ismersz?
ha egy matektanárt aszerint minősítesz, hogy más tantárgyhoz mennyire ért akkor szinte csak olyanokat találsz akik alkalmatlanok a feladatra.
ja és szerinted milyen egy okos ember?
8/14 A kérdező kommentje:
Albert Einstein? okos neked?
2014. júl. 25. 16:32
9/14 A kérdező kommentje:
Emmy Noether is okos volt és nő volt
2014. júl. 25. 16:35
10/14 anonim válasza:
az hogy felsorolsz 2 nevet az nem épp jellemzése egy okos embernek...
Einstein... nagy elme volt, de mégis másokkal számoltatott meg mással köttette be a cipőjét (a mindennapi létre egy nulla kb)
a másikról meg még nem hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!