Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » (? ) A fizika tanárnő nem...

(? ) A fizika tanárnő nem tudja befolyásolni az osztálytársaimat. (lent irja)

Figyelt kérdés
7.-dikes vagyok és 6.-dik óta van fizikám...A tanárnő nagyon csendes és semmit sem mond el.Mindenki ordibál minden órán és én szeretnék figyelni de nem tudok.Már nagyon sokszor közbelépett az oszi hogy rendre rakjon minket de ez semmit sem segitett.Sőt előadáson össze vissza hajtsa az anyagot és a végén hopp,elő se adott semmit-.-'.Volt hogy osztott lapot és nekem nem jutott erre ez van meg nagyon sajnálom és beirja az 1-est.A szüleim tanárhoz visznek ezért van még 4-esem fizikából de én ezt nem birom...semmit sem mond el sőt annyira halk hogy nemigaz.A többiek nem állnak le sehogysem.

2014. jan. 15. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez szörnyű. Ritka a diák aki tanulni akar és borzasztóan idegesítő ha nem hallod, mit mond a tanár mert a többiek nem hagyják. Valószínűleg a tanár is ki van bukva mert nem bír fegyelmet tartani, de itt a Te érdeked a fontos! Szólj a szüleidnek, és keressétek fel a fizika tanárodat (pl fogadóórán) és/vagy az igazgatót a problémával. Illetve szóvá lehet tenni a szülőin, hogy a többiek szülei szembesüljenek a gyerekeik viselkedésével! Ha nem változik a helyzet, akkor lehet hogy iskolát kellene váltanod. Ne add fel a tanulást, sok sikert! :)
2014. jan. 16. 00:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy pont neked adott egyest, rááadásul nem is a te hibűd miatt...

Biztosan tudja, hogy jó tanuló vagy, és ki fogod javitani. :)

Sajnálom szegény tanárnődet is...

2014. jan. 16. 10:23
 3/3 anonim válasza:
64%

Erre tendál a világ barátom. Nézd meg a való világot, vagy a disney-cartoon-nickelodeon kombót. Nézd meg, 10 évvel ezelőtt és most mik mennek.

Az embereknek adnak egy lehetőséget, hogy hülyék legyenek. Mutatnak egy példát, hogy az a menő, ha egy komplett idióta vagy. Persze hogy mindenki kap a lehetőségen, kivéve kb 20%-ot, melynek tagja van.

Én most 20 éves vagyok és tudom, HA lesz gyerekem, magántanuló lesz.

Neked azt javaslom, hogy ha érdekel a téma, és tanulni akarsz, a mozaikos fiz. könyvek nagyon jók és érdekes dolgok vannak youtube-on és az internet más szegletében is.

Ne hagyd, hogy a sok barom és inkompetens fotoszintetizáló beszélő muskátli hátráltassa az életpályádat!

Ha meg bele kezdesz a dolgoba én nagyon szivesen segítek.

2014. jan. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!