Hallott már valaki a pH ütközésről? Hogy a párok azért betegednek meg, mert különböznek a nedvek kémhatásai? Bővebben mesélne róla valaki?
Figyelt kérdés
A párommal egyszerűen begyulladunk szex után, viszont nincs gombánk, fertőzésünk, minden rendben a vizsgálatok során. Mégis közösülés után bajság van. Lehet ettől?2014. szept. 1. 15:38
1/7 anonim válasza:
Értem én hogy sokan nem szeretik a kémiát, de ilyen ordító baromságot rég hallottam.
Minden ember testnedve más-más pH-jú, így ilyen alapon már kihalt volna az emberiség.
Egyáltalán tudod mi az a pH?
2/7 anonim válasza:
Valami azért lehet benne, mert a bátyámnak volt egy olyan barátnője, akivel ha együtt aludtk, akkor reggelre mindketten tele lettek apró, pici kiütésekkel, más nővel ez nem fordult elő és a csajnál sem már pasi esetén. Mintha egymásra lettek volna allergiásak. :-))
3/7 anonim válasza:
1 Szerintem a kérdezőnek fogalma nincs mi az a Ph:DD
4/7 anonim válasza:
Ha pH nem is, de olyan van, hogy allergia a másik ember fehérjéire. Az, hogy a pár mindkét tagjánál van, az ritkább de nem elképzelhetetlen.
5/7 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne, ha egyesek nem beszólogatni járnának ide, hanem segíteni :) talán az volt a kérdés, hogy "Sziasztok! Buta vagyok és nem tudom mi az a Ph. Légyszíves írjatok lekezelő kommenteket! ?"
2014. szept. 1. 16:13
6/7 A kérdező kommentje:
többieknek köszönöm a segítséget!
2014. szept. 1. 16:14
7/7 anonim válasza:
Minden nő hüvelye savas, míg a pasik ondója emiatt lúgos; szóval pH-ütközés mindig van. Egyébként csak a pH változat helyes, a Ph egyáltalán nem.
Mint már korábban írták, általában a fehérjékkel van ilyenkor gond, de lehet, hogy a másik rendszeresen kapcsolatba kerül olyasmivel, amire a másik érzékeny vagy allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!