Megtehetem, hogy nem megyek be a szalagavatóra?
Figyelt kérdés
Az osztályfőnök összerakott egy lánnyal.Egy táncpróbán táncoltam vele.De kidobott,lecserélt egy 10.-es fiúra.Azt mondta velem nem táncol.Valami olyan volt az ürügy,hogy túl béna vagyok.Nem volt párom,az osztályfőnök megkérdezte,hogy táncolok e.Azt mondtam,akkor nem is táncolok.A szüleim nem jönnek el a szalagavatóra,nem nézik azt,hogy más táncol helyettem.Én sem akarom nézni,rohadtul nem érdekel az egész.Alig várom,hogy elballagjak és megszabaduljak ettől az osztálytól.2015. nov. 30. 20:31
11/11 anonim válasza:
Én nem tudom nálunk táncoltak e a többiek...
Én olyan osztályba jártam ahol csak fiú volt (elektroműszerész szak)...én pl el sem mentem a szalagavatómra, mindenki ott volt csak én nem...soha nem volt ebből semmi probléma, az OF annyit kérdezett később, hogy a szalag kell e? elkértem szünetben és ennyi...
semmi következménye nem volt, mai napig nem bánom, annyira nem vonzott a dolog...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!