Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon felidegesített a...

Nagyon felidegesített a tanár, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Témazárót írtunk és mára javította ki. 60%-os lett és pont 60%-tól 4-es. Örültem is neki mert a múltkorit elszúrtam és az 2-es lett. Aztán viszem ki bediktálni erre meg elkezdi, hogy de nagy szerencsém van meg hogy biztos puskáztam és erre kérdezett 3 dolgot amiből 1-re tudtam válaszolni. Erre mondja, hogy maradjunk a 3 asnál, de szerinte még annyira se tudnám magamtól. megírni.

Én ezt nem szeretném annyiban hagyni mivel mit gyanusítgat, hogy biztos puskáztam meg kérdésekkel leront doga után? Én krvára nem értem a fizikát ezért csak bemagolom jó ha 1 napig tudom utána... meg mástól érdekes nem kérdezett csak nekem nem hitte el. Diszkrimináció és még az önérzetemet is bántja. Anya is kiakadt.

Nem akarom hagyni magam. Ofinak gondoltam szólni csak félek, hogy a kollégáját fogja védeni vagy majd utána még jobban kibszik velem ez a...

2015. nov. 26. 16:57
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Figyelj, ha egyszer 4-est írt rá milyen jogon írja át 3-asra és miért nem ellenőrzött le mindenkit akkor már és egyébként meg ez nem felelés volt soha nem is szokott. Írod hogy tanuljak, hát azt tettem és mit csinált? Nem hitte el hát így tanuljon az ember máskor ha már meg van bélyegezve akkor elkezdek puskázni ha már így is azt hiszi rólam... És azért van merszem felháborodni mert most szerencsére sok fogalom volt benne és azokat megtanultam, azokon nincs mit érteni. Nem a jegyen vagyok felháborodva lszarom csak tudtára akarom juttatni hogy becsületes vagyok és ne velem szívozzon és alázzon hanem az osztály többi 70%-val akik csalnak. Ez esett rosszul nem az a szr jegy. VILÁGOS?
2015. nov. 26. 19:13
 22/29 A kérdező kommentje:
És ez igazságos hogy megtanultam doga napjára 4esre és átírta 3-asra? A csalók akik egy percet se tanultak meg röhögnek a markukban.
2015. nov. 26. 19:15
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Egy kis ízelítő az életből.
2015. nov. 26. 19:22
 24/29 anonim ***** válasza:
59%

Mennyi gyökér ember van itt... Mi az hogy 50-60 százalék még egyes? Lehet hogy 20 éve az volt de mostanában max egyetemen van ilyen

Ráadásul jöttök itt azzal hogy nem a tudását tükrözi a dolgozat...csak úgy mint a diákok fele esetében, amúgy is a nagy okos tanárnak nem kell akkor dolgozatot íratni ha szerinte ez nem tükrözi a valós tudást

Egyedül a 13as tudott értelmesen válaszolni

Panaszt tehetsz igazgatónál szerintem, mert a dolgozat az megvan bizonyítéknak, persze utána valószínű rád fog szállni a tanár

Én biztos nem hagynám annyiban, inkább legyek 2es, meg úgy tűnik nekem hogy így is rád van már szállva

2015. nov. 26. 21:57
 25/29 anonim ***** válasza:
37%
Látom az osztálytársad is írt ide a kisegítőből! :D
2015. nov. 26. 22:39
 26/29 anonim ***** válasza:
70%
A színvonalas válaszod alapján közelebb állsz te meg a sok nagyokos a kisegítőhöz mint én szerintem, vagy csak valami lecsúszott tanár vagy akinek fogalma nincs hogy kell tanítani és inkább itt szidja a diákokat.
2015. nov. 27. 10:57
 27/29 anonim ***** válasza:
80%
Javaslom nézzétek meg az érettségi osztályozást
2015. nov. 27. 10:57
 28/29 anonim válasza:
55%

17:04 teljesen egyet értek veled!

Szerintem is állítsd magad mellé pár osztálytársadat!És ha olyan osztályfőnököd van mint nekem akkor nem lesz gond!

2015. nov. 28. 14:13
 29/29 anonim válasza:
A legelső válaszoló nagyon primitív!Neki lol,de Ő szublol!Aki ilyen hülye...minek ír bárhová?
2018. máj. 10. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!