Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon felidegesített a...

Nagyon felidegesített a tanár, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Témazárót írtunk és mára javította ki. 60%-os lett és pont 60%-tól 4-es. Örültem is neki mert a múltkorit elszúrtam és az 2-es lett. Aztán viszem ki bediktálni erre meg elkezdi, hogy de nagy szerencsém van meg hogy biztos puskáztam és erre kérdezett 3 dolgot amiből 1-re tudtam válaszolni. Erre mondja, hogy maradjunk a 3 asnál, de szerinte még annyira se tudnám magamtól. megírni.

Én ezt nem szeretném annyiban hagyni mivel mit gyanusítgat, hogy biztos puskáztam meg kérdésekkel leront doga után? Én krvára nem értem a fizikát ezért csak bemagolom jó ha 1 napig tudom utána... meg mástól érdekes nem kérdezett csak nekem nem hitte el. Diszkrimináció és még az önérzetemet is bántja. Anya is kiakadt.

Nem akarom hagyni magam. Ofinak gondoltam szólni csak félek, hogy a kollégáját fogja védeni vagy majd utána még jobban kibszik velem ez a...

2015. nov. 26. 16:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező én nem akarlak bántani, nem tudom miért hülyéznek itt egyesek oktalanul, mikor mégcsak nem is ez volt a kérdés.

Ám egyetértek azzal a válaszadóval aki azt írta,hogy inkább örülj annak a 3-asnak és húzd meg magad ha amúgysem megy a fizika.

Ha még okoskodsz is utána, lehet ezentúl mindig rád fog akaszkodni a tanár és szívatni fog. Van ez így, egy-egy tanár tud g-ci is lenni, de még mennyire. De ha egy tantárgy nem megy, én örülök ha átmegyek belőle, és a tanár megadja a sok semmiségre is a pontot. Nem erőltetem, te is tegyél így. Gondolom úgysem akarsz később a fizikával foglalkozni majd, így semmi értelme felesleges problémát szítani. Az élet igazságtalan, fogadd el a tényt, lesz még ennél nagyobb gondod is.

2015. nov. 26. 17:16
 12/29 anonim ***** válasza:
21%
Nálunk 50% még 1-es és attól felfelé kettes. Bezony! Tehát a 60% az egy szép kettes lenne nálunk. Mindenesetre én nem válaszoltam volna neki és mondtam volna, hogy az anyját gyanúsítsa, hogy az-e az apja, akit mondtak neki. Mondjad, hogy 60% és onnantól fogva 4-es, tehát be lehet írni a 4-est, különben intenzív horogütések zápora fogja elkapni, mely ellen nem létezik esernyő! Ennyi.
2015. nov. 26. 17:17
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

Hahó!Válaszolt valaki a kérdésére?Mindenki elkezdte a kérdezőt oltogatni de a kérdésre senki sem válaszolt!Szövegértés 1-es :P

Szerintem sem volt igazságos a tanár.Valaki említette hogy külön beírhatott volna 1-est mert nem tudtad a választ a kérdéseire.Még az is sokkal korrektebb lett volna mint lehúzni a jó jegyedet.Szerintem legyen benned ilyen "azért is" hogy, felkészülsz a következő órára űgy jó alaposan mondjuk rászánsz egy napot,és villámgyorsan megmondod az órai kérdéseire a választ,aztán felteszed a kérdést,hogy ez már megfelel a javításra?És ha nem tök g@ci akkor kijavítja a naplóba mert látja,hogy igyekeztél.

2015. nov. 26. 17:26
 14/29 A kérdező kommentje:
Végre páran felfogták a kérdés lényegét, köszönöm. A 62%-os válaszadónak meg látom a szövegértés nem megy... Igen szívesen behúztam volna neki én is, csak annyit nem ér az egész:D Ja lehet jobb meghúzni magam, de a másik oldalam meg azt mondja, hogy harcoljak az igazamért.
2015. nov. 26. 17:26
 15/29 anonim ***** válasza:
32%

Ha nem érted, csak bemagolod és másnapra elfelejted, az szerinted érdemel 4-est?

Amúgy 60%-tól a 2-es szokott kezdődni.

2015. nov. 26. 17:34
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Persze Jóska, keménykedj csak a tanárnak, véletlenül se tanulj, aztán még a végén a kisegítőből is kibuksz. :D
2015. nov. 26. 17:36
 17/29 A kérdező kommentje:
Érdemel 4-est, mivel a dolgozatom még mindig 4-es lett. A százalékról meg leszállhatnátok. Írhattam volna 80-at is a lényegen nem változtat.
2015. nov. 26. 17:43
 18/29 anonim ***** válasza:
38%

Azért ez nem volt szép húzás a tanártól. Tehetsz panaszt. Még az is lehet, hogy visszakapod a 4-esed, de sokra nem mész vele, mert feleltetni fog random módon, és ahogy írtál magadról, nem lesz nehéz a tanárnak olyant kérdezni, hogy karót kapj.

Szóval szerintem törődj bele, hogy az a 4-es nem a valós tudásodat tükrözi, de ezt te is tudod.

2015. nov. 26. 18:11
 19/29 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem érted a fizikát, csak bemagoltad, akkor mi a lóf-ra akarsz te 4-est?!

Igaz, ha már egyszer 4-est adott, következetlen dolog 3-masra javítani.

Én a helyében kérdeztem volna tőled 5-öt, és ha abból is csak 1-re tudtál volna válaszolni, adtam volna egy 1-est.

Így lett volna igazságos, és az tükrözte volna valójában a tudásod.

És nyugodtan mehetsz nyüszíteni az ombucmanhoz, ha egyszer nem tudod 4-esre, akkor nem tudod, fejre állhatsz, akkor se tudod.

5 másodperc alatt bizonyította be, hogy nem tudod 4-esre a fizikát.

1 napi tudás, az nem tudás!!!!

4-est nem lehet bemagolásra adni!

Te magad is elismered , hogy nem érted a fizikát!

Akkor hogy van merszed felháborodni ezen?????

Ha valaki nem érti, soha a büdös életben nem fog érte 4-est kapni.

Lehet ezt jobbról, balról, hátulról magyarázni, hogy így tudtad, meg úgy nem puskáztál, kutyát nem érdekli!

Tudod 4-esre a fizikát?

Nem.

Úgyhogy vagy kussolj, vagy tanulj.

2015. nov. 26. 18:48
 20/29 anonim ***** válasza:
28%

Közelítsük meg másik szempontból.

Biztos van jó fizikás az osztályban. Aki keni oda-vissza, érti, tudja, stb.

Csak most valamit elszámolt, vagy elnézett, valami apróbb hiba becsúszott, lemaradt az 5-ösről, és kapott egy 4-est.

Szerinted neked, akinek fingja nincs az egészről, igazságos ugyanolyan érdemjegyet adni?

2015. nov. 26. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!