Mitcsinaljak most?
Figyelt kérdés
Szoval nem ereztem jol magam es elokeszitote kellet volna mennem szoltam a tanarnak es azt mondta h "angyalom kell ornod kozpontit..." es felhuzta a szemoldoket tuti h megharagudott mert a multkori elolesziton sem voltam de nem tehetek rola h nem vagyok jol. Mit tegyek?nem aakarok roszba lenni vele mer o a nyelvtan irodalom es töri tanárom is es nem nagyon bir.....2015. nov. 24. 14:05
1/4 anonim válasza:
Nincs összefüggés vele rosszba levés és tanár milyensége közt.
Miért érdkel ha egy idióta "haragszik" rád? Megmondod neki rosszul voltál. Ha nem fogja fel.... >,<
2/4 anonim válasza:
Erőt veszel magadon és elmész. Ha valaki minden ilyen megméretésnél "nem érzi jól magát", az azért jelent valamit. Pl nem akarod és kifogást keresel.
3/4 anonim válasza:
Csak akkor vagy rosszul/beteg, ha menni kell?
Ne keress kifogásokat, menjél szépen el.
4/4 A kérdező kommentje:
1 valaszolo koszi
2 es 3 valaszolo elmoanám hogy eléggé szarul voltam es azert nem mentm mult heten meg fogorvoshoz mentem ami mar 3 hete megvolt beszélve és ha lemondom akk csak decembber 20.-ára kapok idopontot (jah es kihuztak a fogamat)
2015. nov. 24. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!