Ha egy házirend az "intézmény minden tanárára diákjára és egyéb dolgozójára" vonatkozik, akkor a tanár hogy meg bagózni az iskola előtt? És ha rászólok még van pofája felháborodni?
Házirend, benne: az iskola területén és annak 200m-es körzetében dohányozni tilos. Nincs kitétel hogy kinek tilos kinek nem. És ugye a házirend az "intézmény minden tanárára diákjára és egyéb dolgozójára" vonatkozik.
Hát akkor a tanár a főkapuban hogy mer bagózni? És a füstöt fújva számonkérni a diákot hogy miért cigizik? Én bizony rászóltam hogy vegyen már vissza neki se lenne szabad, és még fel volt háborodva. Gondoltam hogy jelzem az igazgatónak de mivel az igazgató maga is cigizve vonul be így sanszosan felesleges lenne.
De azért a mobilom fényképezője már kattant, és az EMMInek és ANTSZ nke ment a mail fotóval címmel tanár nevével. Egy anonim free címről persze. Kijönnek nem jönnek nem tudom persze, de tán történt valami mert az illető tanár 1 hete "betegállományban" van. Persze lehet semmi összefüggés.
Gratulálok, egy utolsó rohadt büdös spicli vagy! Remélem ki is verted a nagyon ügyesen végrehajtott kis tettedre, ilyen szintű gerinctelenség biztos felizgat nyomika.
Mocskos vamzer!
Büszke lehetsz magadra te kis cs.cs.k.@ g. c.ó
Te nem hibázol b.....szod?
Szánalmas vagy.
Csaj vagy? Akkor Egy tinirb....nc.
Ha pasi, akkor egy csicsk@genyóó
l. VAGY! Navos, politikus, korrupt rendőr vagy egyéb más görény leszel, az ilyen személyiség az ilyen állásokhoz a legjobb.
Ez érdekes. Tényleg a rendőrtisztire készülök.
Vagy hivatásos katona.
Erőnléti felmérés megvolt.
Lol
A többire meg nem reagál. Bár minek meghallgatni, úgyis csak mindenkit leoltana a francba.
Amúgy rendőrnek jó leszel, a korrupt gyökérfajtának elmész majd aki pénzhajhászkodik a bicikli világítások miatt. Szolgálj és védj!
A többire meg nem reagál.
Már milyen többire? Én itt érdemi reagálnivalót nem látok,. Te látsz?
Mert az hogy te mocskos ro>****dt g***ci stb na arra minek ragáljak.
Én megértem a kérdezőt is. Mennyire abszurd helyzet, hogy a tanár cigivel a szájában osztja a diákot arról, hogy ne cigizzen. Miközben egyikőjük sem cigizhetne. Tényleg a bort iszik és vizet prédikál esete.
Tény viszont, hogy intézhette volna máshogy is a dolgot, nem kellett volna egyből kirugatni. De nem kell túldramatizálni a helyzetet. Tőlünk is volt, hogy küldtek el tanárokat, 1-2 héten belül már másik iskolában tanítottak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!