Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztályfőnök figyelmeztetett...

Osztályfőnök figyelmeztetett hogy meg ne próbáljak szalagavatón a barátommal táncolni (meleg vagyok). Milyen reális következménye lehet ha megteszem (mert megteszem)?

Figyelt kérdés

Szalagavatón van az osztálytánc és után ki ki táncol azzal akivel akar (szülő rokon barát stb). Több osztálytársam hozza a barátját/barátnőjét. Nekem is jön a barátom és azzal fogok táncolni ha nem tetszik valakinek majd nem néz oda.

Tájékozódtam és hálistennek a művházban ahol a rendezvény lesz térfigyelő kamerák vannak így ha bárki is tevékenyen próbál fellépni ellenem (tanár szülő akárki) a kamerás felvétellel már irány is az egyenlő bánásmód hatóság és a TASZ.

Aztán ha a sulinak hiányzik egy cikk valamely újság címlapján (mert ebből az lenne) hát tőlem.

Milyen következményre számíthatok?

Uis nonszensz hogy fiú lány táncolhat fiú fiú meg nem mert mondván mit szólnának a szülők.

Hát amit akarnak azt szólnak leszarom.

2015. nov. 24. 08:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
3%

szóval ha én megszólok 2 provokáló b*zit akkor még rám hívnak rendőrt? :S

ha valakinek van esze a suliból és nagyon ki akar veled cseszni emiatt akkor nem ott fogja hanem mondjuk suli után talál meg, vagy este amikor mész/mentek haza...

csak nehogy agyon verjenek a hülyeséged miatt...

ugyanannyit kapnának érted mint egy normális emberért, persze ha elkapják őket...ezzel a nyilvános hülyeségeddel nagyon megszívhatod, de te tudod...ez már csak a suli társaidon és az ott levőkön múlik...

22F

2015. nov. 26. 09:48
 22/28 A kérdező kommentje:

ha valakinek van esze a suliból

Na hát attól itt nem kell félni hogy bárkinek is van esze....

ha lenne eszük nem ugatnának bele más dolgába, hanem tudomásul vennék hogy a réten van ezer virág.

2015. nov. 26. 11:08
 23/28 A kérdező kommentje:

csak nehogy agyon verjenek a hülyeséged miatt...

Szóval ha valaki az érzelmeit önmagát másságát nyíltan felvállalja az hülyeség.

Mert ugye a négy fal között azt lehet de nyilvánosan nem mert még a végén meglátják és jaj mit szólnak. Jaj jaj hát két fiú egymást szereti jaj ilyet még a világ nem látott...

Mindez 2015-ben Európában? (Vagy a Balkánon?) Gratulálok.

Obama elnök büszke volt hogy kezet foghatott Elton Johnnal. New York polgármestere egy 10 milliós világvárosé pedig a Gay Day fővédnöke volt önként és dalolva és megtisztelve érezte magát hogy ott lehet.

2015. nov. 26. 11:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

majd írd meg mi lett a történet vége...

mikor lesz a szalagavatód?

2015. nov. 26. 12:31
 25/28 anonim ***** válasza:
53%

Nevetséges vagy, Kérdező. Ez a lányruha dolog undorító, főleg, hogy a barátod sosem azt hord amúgy.

Remélem, megver valaki. :D

2015. nov. 26. 13:34
 26/28 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok mi lesz a vége, majd írd le.
2015. nov. 27. 21:49
 27/28 anonim ***** válasza:
63%

Onnantól kezdve ahol csak lehet, keresztbetesz neked. Továbbá számíthatsz rá, hogy a dogáid 1-2 jeggyel rosszabbak lesznek.

Egyébként meg azt. aki mást az érzelmei, kinézete vagy a hite alapján diszkriminál, iskola közelébe sem szabadna engedni.

2015. dec. 2. 16:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar, hogy ha ennyire öntudatos vagy, miért érdekel más véleménye. A kérdést se kellett volna kiírni, mert semmi értelme nincs. Ha én meleg vagyok és a csávómat akarom vinni szalagavatóra, akkor elviszem és kész. Mégis milyen következményekre számíthatnál? Nem lesz semmi negatívuma, legalábbis releváns módon biztos nem.
2015. dec. 9. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!