Miért érzem magam magányosnak a suliban? Ti mit tesztek ilyenkor?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 17:21
1/6 anonim válasza:
Kicsit írhatnál több infót. Nincsenek barátaid és azért érzed magad magányosnak, vagy vannak de annak ellenére?
2/6 anonim válasza:
Miért akarsz ellenne tenni?
Örülj neki, nem szól hozzád sok foggyos.
3/6 anonim válasza:
Jah, örülnöd kéne hogy nem szólnak hozzád a foggyosok. Én osztályomból nagyjából mindenkivel jóban vagyok, csak szinte mindenki foggyos és nem tudok senkivel se beszélni normálisan mert buták. Nem igazán tehetsz sokat ellene, max. eljársz valami sportra ahol összehaverkodsz az ottaniakkal.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehetne sok barátom,de nem érdekelnek
2015. nov. 21. 18:00
5/6 anonim válasza:
EZ HÜLYSÉG AMIT ÍRTÁL MÁR SORRY lehetne sok barátod de nem érdekelnek? Azért vagy magányos . Akkor logj a takarítokkal vagy a tanárokkal vagy a konyhásokkal vagy mit tudom én:)
6/6 anonim válasza:
Mondjuk tudnám a suliban miért nem inkább a tanulással foglalkozol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!