Tanárok, mindig a legkedveltebb diákot nézitek miközben beszéltek?
"Komolyan egyes pedagógusokban tetszést keltenek a naiv,tudatlan, gyereklányok?"
Fiatal tanároknál ez természetes. Én pl. ha bemennék egy diszkóba (senkinek nem tűnne fel, hogy tanár vagyok, beleillenék a környezetbe), akkor simán táncolhatnék, smárolhatnék ilyen korú lányokkal, és nem lenne abban semmi. Mint hogy ilyenek ezrével történnek a diszkókban 23-25 éves pasik, és 17-18 éves lányok között...
De mivel tanár vagyok, természetesen nem megyek be a diszkóba, és nem is táncikálok ilyen lányokkal, viszont az osztályteremben ennek ellenére megnézem őket. Persze ezt a valóságban soha nem vallanám be, csak itt névtelenül írom ezen az oldalon, de ugyanúgy pasiból vagyok, miért ne tetszhetne egyik-másik?
De persze, mint írtam, ezt nem juttatom nekik kifejezésre, ők semmit sem tudnak ebből. Még azt sem, hogy egy-két lány zavarba tud hozni. Soha nem is használnám ki a helyzetet, mert tudom, hogy iskolában vagyok, nem diszkóban.
Úgyhogy szerintem semmi nincs abban, amit írtam, gondolom, te is megbámulod a dekoltázsaikat, ha behajolgatnak előtted stb. - kivéve, ha nem vagy fatökű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!