Tanárok, mindig a legkedveltebb diákot nézitek miközben beszéltek?
Kedves kérdező!
Feltételezem, hogy lány vagy. Tudom, ebben a kordban nem ritka, hogy plátói "szerelmet" táplálunk egy-egy, számunkra vonzó tanár úr iránt. De, hidd el, hogy a tanítók is ugyan olyan normális emberek barátokkal, családdal, testvérekkel és az esetek többségében nem azért választják ezt a hivatást, hogy a gyereklányokon éljék ki a "beteg, elfojtott" szexualitásukat.
Szerintem ez az egész egyénfüggő. Van, aki el tud vonatkoztatni attól, hogy melyik diák szimpatikus neki, és az egész osztálynak mondja, van, aki nem. Olyan is van, aki inkább annak mondja, akiről feltételezi, hogy figyel rá. De a legjobb szerintem minél több emberrel felvenni a kontaktust.
Egyébként én gyakorlótanár vagyok, tehát a tanítási gyakorlatomat végzem. Nálam úgy van, hogy teljesen véletlenszerűen nézek erre vagy arra a diákra, nem számít, hogy pl. egy lány tetszik-e vagy sem, szimpatikus-e valaki vagy sem vagy sem. Mert a tanároknál is megvan, hogy kik szimpatikusak neki, kik nem, ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más, mint ahogy fentebb írták. Sőt, nálam még olyan lány is van, aki a legjobban tetszik, és ha jelentkezik vagy hozzám szól, titokban zavarba jövök, de ezt egyáltalán nem mutatom ki. Viszont vele is ugyanúgy bánok, mint bárkivel, volt, hogy dogaírás közben elvettem tőle a dogát, mert beszélt stb. Tehát nem kivételezek senkivel, nem mutatom ki az érzelmeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!