Év végére lehetek ötös ha most kb 2-3-ra állok?
És ez ilyen szabály vagy hülyéskedsz?
Mert átgondolva tényleg tőlem függ adolog és nem vagytok jósok :D
Hát reálisan nézve nem, még hármasból se. Egész éves teljesítmény alapján értékelnek, nem nulláról indulsz félév után se.
Ki tudod számolni, hogy hány jeles dolgozat és felelés kellene hozzá - ha nem bukást tervezel matekból, akkor ez nem okozhat nehézséget. :D Jó dolog az, ha javítani akarsz. De maradj a realitás talaján.
XD
Inkább élj, mint errepocsékold időd, energiád.
Hát.. Még nincs fél év se, szóval szerintem 4-re feltudom hozni mert általában jófejek a tanárok és engednek felelni.
Töriből állok nagyon rosszul meg irodalomból ( fizikából utoljára pl 5,,-t kaptam :D).
Ez elég rossz, pont ezek (történelem, magyarra gondolok ^) számítanak bele év végétől már a felvételibe (de felvételin a fel tudom (+főnévi igenév)-ot és társait ne írd egybe :D).
4-esre viszont egyszerű felhozni, főleg, ha látják az igyekezetet. Attól is függ, hogy 2-esről, vagy 3-asról akarod felhozni, ha 2-esről, év végén ne számíts 4-esnél jobbra...
7. első félévében 4-es voltam matekból, azelőtt csak 3-as voltam, év végére pedig sikerült összehozni az ötöst (reméljük, hogy most is sikerül). Az is előny, ha nem utál a tanár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!