Nem lehetek ötös évvégén? Van ilyen szabály? Nem akarok nyalizni.
Figyelt kérdés
Az van,hogy 2olyan tantárgy is van (fizika,francia) amiből félévkor 3as voltam de most 5ösre állok a jegyim alapján... De hallottam olyat hogy nem lehet 2-t javitani.. Most akkor max 4es lehetek ezekből??:o2013. máj. 12. 13:48
1/11 anonim válasza:
igen de attol fug h mit neznek mind2 vagy csak a 2. felevet
2/11 anonim válasza:
Az év végi jegy az EGÉSZ évi munka után jár, tehát nem valószinü, hogy összejönne az 5-ös.
3/11 A kérdező kommentje:
az egesz evet nezik?:(( es ha pl fizikabol majdnem negyes voltam csak megsem kaptam meg akkor se lehetek most 5 ?
2013. máj. 12. 13:58
4/11 anonim válasza:
Nem tök mindegy, hogy 4-es vagy 5-ös? Egyikkel sem buksz meg, életed nem lesz jobb tőle, felesleges rajta rágódni.
5/11 A kérdező kommentje:
hat azert nem mindegy:D mert az otos felvinne az atlagom...
2013. máj. 12. 14:08
6/11 anonim válasza:
Az egész évet kellene nézni és én is úgy tudom, hogy nem lehet a félévi jegyihez képest kettőt javítani, nekünk is mindig ezt mondták a suliban.
7/11 anonim válasza:
Esetleg van, amikor javuló tendenciát is figyelembe veszi a tanár. Tehát ez rajtuk áll.
8/11 anonim válasza:
És annak mi célja lenne ha felvinne az átlagodon? Mi lenne jobb tőle?
9/11 anonim válasza:
Butaság. Tanár válogatja. Van aki nézi, hogy a tendencia rengeteget javult, ezért 5-öst ad. Van aki lesz.rja és az egész évet nézi. Viszont az nem számít javuló tendenciának, hogy második félévben szereztél 2-3 ötöst. Például:
1. félév: 21243
2. félév: 44555
Oké erre én se adnék ötöst.
De például erre:
1. félév: 14355
2. félév: 45555
Már gondolkoznék:)
10/11 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy megkapod, volt már ilyenre példa. Ha nem akarja megadni, még mondhatod neki te is, hogy vegye figyelembe a javuló tendenciát - ez nem nyalizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!