Az okostelefon elpusztítja az emberek közti kommunikációt?
Éppen ma történt, hogy felszálltam a buszra megláttam az osztálytarsamat leültem mellé köszöntem. Mintha ott sem lettem volna a telefonjából a fejét kiemelve egy pillanatra rám nézett és folytatta a nyomkodást. Tényleg ENNYIRE károsítja a kommunikációt az emberek között a technika, vagy csak nekem vannak olyan emberek a környezetembe akik nem tudnak elszakadni még tanítási óra alatt sem az eszközeiktől ? Néha már nagyon idegesítő ha beszélek valakivel és közben a telefonjával babrál. Hogy bírjam ki ezeket az embereket ?
16/f
Nekem ebből inkább az jön le, hogy valamiért nem akart veled beszélni, de biztos vannak olyan emberek is, akiket károsan leköt.
Én csak akkor telefonozok, ha épp nincs akivel beszéljek, de ha valaki rám figyel, vagy hozzámszólnak, jön valaki, akivel szivesen beszélek, eszem ágában sincs a telefonnal foglalkozni helyette. De ha nincs, én is húzamosan beletudok merülni az okostelefon hülyeségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!