Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Velem lehet a baj, azért mert...

Velem lehet a baj, azért mert más vagyok?

Figyelt kérdés
Amit tudni kell hogy van az osztályom ami nagy részből beképzelt libákból áll.Teljesen más világ mint amit én képviselek.Én az a fekete cuccban járó nem teszem ki a mellem nem cigizek és nem a cicababa típus vagyok..Szóval teljesen más, mint ők akik szeretnek mindig a középpontban lenni. Kiabálnak,ordibálnak,cigiznek,paliznak feszt, kibeszélnek mikor semmit se csinálok hozzájuk se szólok mivel megvannak a magam barátai a normálisabbak.. Van nálunk klikkesedés vagy hogy írjam :D Vagyunk mi és vannak ők nem is igazán beszélünk egymással. Már egy jó ideje a kelleténél jobban idegesítenek provokálnak, mint mondtam ordibálnak hogy figyeljen mindenki rájuk..Én tipikusan olyan vagyok hogy ha beszólnak azt nem tudom rájuk hagyni és élvezik hogy felidegesítem magam rajta. Ha rájuk hagyom az se jó mer ""szánalmas"" leszek és nem hinném hogy le tudnám szarni. Már odáig elfajult hogy úgy voltam vele hogy elkapom valamelyiket és jól megverem.Most igazából közellenség vagyok náluk mondjuk eddig se kedveltek énse őket ezért ez nem téma. Mit lehetne tenni? Most a verekedéssel sokra nem megyek meg hát ha rám jönnek többen tehetetlen vagyok. Értem én hogy mindenki más és el kell fogadni a másikat de nem hiszem hogy én tehetnék bármit is ez ellen. Valaki aki volt hasonló helyzetben vagy akárki mit tanácsoltok? Eléggé az idegeimre tud ez menni mindennap és az a gáz hogy többen is mondják nekem hogy ez már sok. Szerintetek?

2015. nov. 12. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egész tinikorom ebben telt, ugyanebben a más/ság érzetben. És totál tehetetlennek éreztem magam. Mert ezekkel az emberekkel úgysem ülhetsz le megbeszélni hogy mégis mit képzelnek, sőt még adnád alájuk a lovat. Tudom ez most rosszul hangzik, de igazából egyetemtől kezdve lettek jók ezek a dolgok. Akkor már nem osztályokvan voltunk, az évfolyamba meg volt 80 ember, aki szimpi azzal barátkoztam össze. Addigra már azért kiderül ki az aki egy életen át liba marad és ki az aki komolyabb, értelmes célokért dolgozik. Ha te is ilyennek érzed magad, szerintem ezen az idő fog segíteni.

Addig meg talán jól jön a Verbális önvédelem című önfejlesztő könyv. Kukkants bele, nekem bevált.

2015. nov. 12. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

"Értem én hogy mindenki más és el kell fogadni a másikat"

Ez szerintem nagy hülyeség.

Főleg, hogy Te mondod, és Téged nem fogadnak el, de amúgy is hülyeség szerintem.

2015. nov. 12. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ignorald. Az a legjobb modszer. Tudomast se vegyel roluk, tegy ugy mintha nem lennenek a vilagon sem, az ilyeneket azzal tudod a legjobban megalazni.
2015. nov. 12. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:

"Ha rájuk hagyom az se jó mer ""szánalmas"" leszek"

Nem ttől leszel szánalmas. Nincs összefüggés.

Ha úgy érted ő szemükben... KIT ÉRDEKEL???????

2015. nov. 12. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod, kinek a véleményére adsz, ki elvárásainak felelsz meg. Azt nem lehet, hogy mindenkiének. Ha az osztálytársaiddal nem vagy jóban, hagyd figyelmen kívül a véleményüket. Egyszerűbb, derűsebb életed lesz.
2015. nov. 12. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,válaszokat!:) Próbálom elkezdeni a nem figyelek oda és meg sem hallom a dolgokat történetet.Bizonyára elég nehéz lesz nem visszaszólnom de megpróbálom..Igazából szerintem nincs ember aki ezt el tudná viselni, csak a hozzájuk hasonlókat nem zavar. Most remélem az ignorálás is elég jó bosszú lesz:D
2015. nov. 12. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
De látod pont ez itt a gond. Miért bosszúban gondolkodsz? Amíg érzelmeket csihol belőled az egész, addig úgysem fogsz tudni semlegesen hozzájuk állni, akkor csak további szenvedésekben lesz részed.Azt hogy hagyd rájuk, én is, és sztm a legtöbben itt úgy értettük, hogy ne is érdekeljen az egész. Nyilván egy érzékeny embernél ezt nehéz kivitelezni de törekedj rá ameddig csak lehet. Amíg bosszúvágy hajt, addig ez csak egy klasszikus, hye emberi játszma, amiben mindkét fél tök egyenrangú és semmi épületes jó nem sül ki a dologból, némi agresszión, bunkózáson, sértettségen kívül.
2015. nov. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!