Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csinálják ezt velem?

Miért csinálják ezt velem?

Figyelt kérdés

Amikor 5. osztályos voltam sokan piszkáltak a hangom miatt,sokat sírtam is.A tanárhoz széket dobtak,ordítoztak,egy kész katasztrófa volt az 5. osztály,csak azért,mert vékony volt a hangom...

Amikor 6.os lettem,minden jól ment,de újra előjöttek,Még rendőrségi ügyem is lett emilyatt.Megvertek.Csak mert vékony volt a hangom...Még most is hallom "majd jól megverünk és megtanulsz beszélni" "bu-zi" "Ez most fiú vagy lány?!" pofoztak...Csak mert vékony volt a hangom

7.es lettem minden jól kezdődött ebben az évben,sokat javítottam,sokkal többet tanultam de újra előjöttek. "...Fussál már normálisan,úgy futsz mint a bu-zik" "Ne bénázzál már,tanulj meg focizni" "Mit írjak róla?! -Bu-zi.

Tűrtem,de ma kiaadtam,az évfolyamtársaimból egy csapat lány egy ötödikest tuszkolt be a lánywcbe,meg akarták verni...És újra piszkálnak,még most is...Miért,jó ez nekik?Nem vagyok se lány,se meleg...De ők annak hisznek. :(

2015. nov. 6. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:

A szemükben a lúzerek közé tartozol, mert kicsit eltérsz az átlagtól (vékony hang - majd idővel mélyül úgyis). Többnyire egyedül vagy, ilyenkor könnyű célpont, akárki rád tud köpni. Plusz gondolom látják rajtad, hogy rosszul esik, ami érthető. Hogy mit csinálj? Szerezz barátokat, törődj velük, a gyökerekre meg tegyél magasról. Ők se foglalkoznak veled, csak mikor látnak, akkor szivatnak. 2 perc múlva már nem is emlékeznek rád, valójában nem foglalkoznak veled, neked is felesleges velük. A tanároknak és a szüleidnek még szólhatsz, hogy szoktak piszkálni és rosszul érzed magad.

Jól tetted, hogy segítettél annak az ötödikesnek.

2015. nov. 6. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
pff... engem is sokáig b*szogattak, mert kövér voltam (egy gyógyszer mellékhatásától, ami amúgy kib*szottul igazságtalan...) Aztán sikerült így-úgy lefogynom, 7.-8.ban már tettem rájuk magasról, hiszen az iq szint... Ha hülye, akkor felesleges magadat megtörnöd.
2015. nov. 6. 19:29
 3/4 anonim válasza:

Engem nem vertek meg de volf par rosszab dolgom is

Ha van kedved irj ram es meselhetek esetleg segithetek is L

2015. nov. 6. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Áslltalában aazzal nyugtatom magam hogy belőllük mi lesz majd,és engem tartanak melegnek amikor az egyik még a haját is vasalja.
2015. nov. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!