Miért csinálják ezt velem?
Amikor 5. osztályos voltam sokan piszkáltak a hangom miatt,sokat sírtam is.A tanárhoz széket dobtak,ordítoztak,egy kész katasztrófa volt az 5. osztály,csak azért,mert vékony volt a hangom...
Amikor 6.os lettem,minden jól ment,de újra előjöttek,Még rendőrségi ügyem is lett emilyatt.Megvertek.Csak mert vékony volt a hangom...Még most is hallom "majd jól megverünk és megtanulsz beszélni" "bu-zi" "Ez most fiú vagy lány?!" pofoztak...Csak mert vékony volt a hangom
7.es lettem minden jól kezdődött ebben az évben,sokat javítottam,sokkal többet tanultam de újra előjöttek. "...Fussál már normálisan,úgy futsz mint a bu-zik" "Ne bénázzál már,tanulj meg focizni" "Mit írjak róla?! -Bu-zi.
Tűrtem,de ma kiaadtam,az évfolyamtársaimból egy csapat lány egy ötödikest tuszkolt be a lánywcbe,meg akarták verni...És újra piszkálnak,még most is...Miért,jó ez nekik?Nem vagyok se lány,se meleg...De ők annak hisznek. :(
A szemükben a lúzerek közé tartozol, mert kicsit eltérsz az átlagtól (vékony hang - majd idővel mélyül úgyis). Többnyire egyedül vagy, ilyenkor könnyű célpont, akárki rád tud köpni. Plusz gondolom látják rajtad, hogy rosszul esik, ami érthető. Hogy mit csinálj? Szerezz barátokat, törődj velük, a gyökerekre meg tegyél magasról. Ők se foglalkoznak veled, csak mikor látnak, akkor szivatnak. 2 perc múlva már nem is emlékeznek rád, valójában nem foglalkoznak veled, neked is felesleges velük. A tanároknak és a szüleidnek még szólhatsz, hogy szoktak piszkálni és rosszul érzed magad.
Jól tetted, hogy segítettél annak az ötödikesnek.
Engem nem vertek meg de volf par rosszab dolgom is
Ha van kedved irj ram es meselhetek esetleg segithetek is L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!