Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én reagálom túl?

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Matekon meg kellett oldani egy feladatot, tanár felszólított, mondtam, hogy az eredmény 46 kg.

Osztálytársam meg megszólal, hogy "Te kétszer annyi vagy" (amióta ""kockás"" a hasa, azóta mondogatja minden lánynak, hogy dagadtak, főleg Nekem köpi oda legtöbbször).

Nekem ez nagyon sz@rul esett, főleg úgy, hogy diétázok, és már 5 éve küzdök különböző sportokkal az alakom ellen. Nem örököltem modell géneket, és aki ismer az tudja, hogy mindig is problémám volt magammal, sosem tudtam úgy belenézni a tükörbe, hogy "Kié ez a jó test?". Most leadtam fokozatosan 5 kg-t, így lettem 163 cm és 55-57 kg (menstruációkor feljön +2, azért írtam 57-et).

Én reagálom ezt túl?

Mert már nem az első eset, hogy a súlyomra tesz megjegyzéseket...

16/L

2015. nov. 9. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem 163 centihez 55-57 az nem sok...

vágj neki valami frappáns válasszal vissza...

22F

2015. nov. 9. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem te reagálod tul, az osztálytársad egy egoista gyökér
2015. nov. 9. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vészes a súlyod. Az osztálytársad egy tahó. Mondd meg neki, hogy álljon le. Ha nem ért a szép szóból, akkor egy jól irányzott rúgást javaslok arra testrészére, ami nem lehet kockásra gyúrni.
2015. nov. 9. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki hogy te lefogyhatsz, de ő gyurhat amennyit csak akkar akkor is ronda marad... Egyébként nem vészes a súlyod
2015. nov. 9. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó ember, ennyi a történet. Mondd neki, hogy "Mindig mondod, hogy gyúrsz, de eredményt még nem láttunk". Sírva fog hazafutni a kis nyomott. :)
2015. nov. 9. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
olyan pofont adtam volna neki, hogy leesik a székről a helyedben :) és akkor tudná, hogy hol a helye, meg jól meg is aláztad volna az egész osztály előtt...
2015. nov. 9. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Szerintem 55 kg 163 centihez egyáltalán nem rossz. Az a normális. Az osztálytásad nagyon szemét, ha ilyeneket mond. A kockahas semmi, ha valakinek ilyen személyisége van.
2015. nov. 9. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én visszaszóltam volna, hogy "És neked fele ennyi az IQ-d"
2015. nov. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!