Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt csak én reagálom túl vagy...

Ezt csak én reagálom túl vagy tényleg mindig oda kellene nekik adnom a telefonom?

Figyelt kérdés

Facebookozásra kéri el mindig 2 osztálytársam. Tegnap is azt mondta, hogy mostmár tényleg egy perc és mire visszakerült hozzám már lemerült. Addigra meg mennem kellett valahova és a bnőm telójáról kellett felhívnom anyát hogy majd csak később megyek haza.

Ma ennek hatására hogy már unom hogy állandóan lemerül a telefonom, nem adtam oda. Erre meg megsértődnek és rólam beszéltek. És egy másik ember is mondta hogy mivan akkor ha lemerül.

A másik meg hogy nekem kell fizetni hónaponta egy 1000-est, és szinte én alig használom, olyan mint ha nekik fizetném ki.

2013. okt. 16. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl, alapból nem adom csak a legjobb haveromnak oda a telefonom, és mivel a legjobb haverom ember, és nem egy pióca, nem nyomkodja pofátlanul... :) Mond meg nekik, hogy ha kell, fizessenek. :)
2013. okt. 16. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne add oda nekik.Amit utána csinálnak azt szard le.
2013. okt. 16. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit obszcén lesz, amit mondok (férfi vagyok), de a telefon olyan, mint az embernek a рöcse. Nem foghatja meg csak úgy akárki. :D

Komolyra fordítva a szót: ne add oda nekik. Miért kellene? Ezek rajtad élősködnek. A Te telefonod, milyen jogon kérnék el?

2013. okt. 16. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gáz, hogy hagyod magad így kihasználni és még meg is kérdezed, hogy túlreagálás-e!
2013. okt. 16. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es az ő szemszögükből biztos az, ezért kérdeztem így.
2013. okt. 16. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem adod oda, megsértődnek és rólad beszélnek. Komolyan ezek után már csak azért se add oda nekik. Te rendes vagy velük, ők erre így reagálnak. Amúgy ilyenek az emberek: ha jót teszel velük, akkor azt hamar elfelejtik, ezért nem is éri meg olyanokkal kedvesnek lenni, akik nem a barátaid. A harmadik ember aki meg azt írta, hogy "mi van akkor ha lemerül" valószínűleg inkább ehhez a két osztálytársadhoz húz, mint hozzád, szóval ne is csodálkozz a véleményén. Összefoglalva: nem éri meg rendesnek lenni az ilyenekkel!

A másik megoldás, hogy elviszel egy olcsóbb, nokia 3310 típusú telefont amivel csak hívni meg sms-t írni lehet (de a snake játék k*rv* jó rajta :) ), és akkor nincs kísértés egyik oldalról sem.

2013. okt. 16. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne add oda. És akkor nem leszel jó fej, na és? Ha facebookozni akarnak, használhatják ám a sajátjukat is, nem kell másokon élősködni, mondd meg nekik és kész.

Egyébként pedig mindig legyen nálad töltő, konnektor még suliban is van azért. :D Ezek a marha okos telefonok mindenre jók, csak fél nap alatt lemerülnek, ha használod is őket bármire. :D

2013. okt. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!