Ezt csak én reagálom túl vagy tényleg mindig oda kellene nekik adnom a telefonom?
Facebookozásra kéri el mindig 2 osztálytársam. Tegnap is azt mondta, hogy mostmár tényleg egy perc és mire visszakerült hozzám már lemerült. Addigra meg mennem kellett valahova és a bnőm telójáról kellett felhívnom anyát hogy majd csak később megyek haza.
Ma ennek hatására hogy már unom hogy állandóan lemerül a telefonom, nem adtam oda. Erre meg megsértődnek és rólam beszéltek. És egy másik ember is mondta hogy mivan akkor ha lemerül.
A másik meg hogy nekem kell fizetni hónaponta egy 1000-est, és szinte én alig használom, olyan mint ha nekik fizetném ki.
Kicsit obszcén lesz, amit mondok (férfi vagyok), de a telefon olyan, mint az embernek a рöcse. Nem foghatja meg csak úgy akárki. :D
Komolyra fordítva a szót: ne add oda nekik. Miért kellene? Ezek rajtad élősködnek. A Te telefonod, milyen jogon kérnék el?
Ha nem adod oda, megsértődnek és rólad beszélnek. Komolyan ezek után már csak azért se add oda nekik. Te rendes vagy velük, ők erre így reagálnak. Amúgy ilyenek az emberek: ha jót teszel velük, akkor azt hamar elfelejtik, ezért nem is éri meg olyanokkal kedvesnek lenni, akik nem a barátaid. A harmadik ember aki meg azt írta, hogy "mi van akkor ha lemerül" valószínűleg inkább ehhez a két osztálytársadhoz húz, mint hozzád, szóval ne is csodálkozz a véleményén. Összefoglalva: nem éri meg rendesnek lenni az ilyenekkel!
A másik megoldás, hogy elviszel egy olcsóbb, nokia 3310 típusú telefont amivel csak hívni meg sms-t írni lehet (de a snake játék k*rv* jó rajta :) ), és akkor nincs kísértés egyik oldalról sem.
Ne add oda. És akkor nem leszel jó fej, na és? Ha facebookozni akarnak, használhatják ám a sajátjukat is, nem kell másokon élősködni, mondd meg nekik és kész.
Egyébként pedig mindig legyen nálad töltő, konnektor még suliban is van azért. :D Ezek a marha okos telefonok mindenre jók, csak fél nap alatt lemerülnek, ha használod is őket bármire. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!