Mit tegyek hogy jol erezzem magam vele?
Hogy okozhatsz csalódást ha csak beszélgetni akarsz vele?
mindenesetre lány létedre nem tudsz belenézni a saját tanárnőd szemébe, ha már évek óta tanít téged,érdekes vagy.
nem vagy biszex véletlenül? mert lehet azért vagy ilyen feszült a közelében.
Szia.
Koszi hogy valaszoltal a kerdesemre. Amugy elegge felos vok. ezert se merek a szemebe nezni. Es biztisan tudom hogy nem vagyok biszex.
Talán egyfajta megfelelési kényszer. Vannak ilyen ismerőseim akik maximalisták. Pedig mindenben nem jó annak lenni. Főként mert rástresszelsz mindenre, és ez nem csak a minden napjaidat nehezítik meg de az egészségedet is. Próbálj meg ezzel kapcsolatos könyveket/blogokat olvasni. Ha te is akarod, leküzdheted;)
Pusszi: catyst
Szia catyst!
Nagyon koszonom a valaszod. A leirasodban magamra ismertem. Koszi a javaslataidat es meg ha tudsz valami lekuzdesi tippet vagy errol szolo konkret konyvet ajanljani azt is nagyon megkoszonnem.
Légy egy picit bátrabb ne félj tölle nem harap ;)
Szolj hozzá bátran és " csináj ugy minha érdekelne a tantárgy " :) Amugy vagány hallani ,hogy vannak ilyen tanárok :) Érdekelne , hogy tanit , hogy kedveltette meg magát stb. ha lesz időd privátba ird meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!