Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, hogy jobban...

Mit tegyek, hogy jobban érezzem magam? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tavaly ok nélkül a legjobb barátnőm is kiközösített piszkált,és egyetlen személy sem volt(még most sincs)akivel beszélhetnék egész nap.Minden beszólás miatt megsértődök,túl sok mindent magamra veszek.Többen állítják,hogy kedves vagyok stb... , de nem hiszem el és most már egy csepp önbizalmam sincs.Nincsenek barátaim.

Mit tegyek? Én rontottam el?

Amúgy otthon olvasgatok és zenét hallgatok,ez kicsit eltereli a figyelmemet,de a suliban ezt nem tehetem meg.

13/L

2012. nov. 1. 17:21
 1/2 pet021 válasza:
Hasonló cipőben jártam szerintem nincs igazi személyiséged vagy a serdülő kori sértődékenységed éled . Ez a jobbik mert ez elmúlik .Ha viszont az első próbálj kinézni magadnak egy számodra tetsző jellemmel rendelkező embert ,keresd meg a hibáit formáld a jellemét olyanra amilyen neked tetszik és ezt próbáld beépíteni a saját személyiségedbe, ami majd később kiformálódik ebből a tanult jellemből.
2012. nov. 1. 18:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségedet,nagyon hálás vagyok.
2012. nov. 4. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!