Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akinek volt kitűnő tanuló...

Akinek volt kitűnő tanuló osztálytársa, mire vitte az életben?

Figyelt kérdés
Egy tanulmányt elolvastam, hogy akik az általánostól kezdve az egyetemig kitűnő tanulók voltak, azok többsége az életben elvérzett.Ezek az emberek a tanuláson kívül mással szinte nem is foglalkoztak,nemigen jártak társaságba. Míg akik 3-4-es tanulók voltak,azok a tanulás mellett, sok időt töltöttek a barátaikkal, azt tanulták, ami érdekelte őket, és ezirányban mentek továbbtanulni. Ha valakinek van tapasztalata és leírná, azt nagyon megköszönném. Üdv.
2015. szept. 23. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a jegy számít hanem a csók, a haver ,kóma ,sógor ,ágyasi kapcsolatok. Meg a pénz. Kb minden magyar cégnél abszolút alkalmatlan a vezetés bármire is, de egymás talpnyalóit rokonait teszik be jó posztokba. Szóval nem számít a papír és az osztályzat,a jó kapcsolat sokkal többet számít.
2015. szept. 23. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
elvégzett egy felsőfokú szakképzést a 18 éves koráig kitűnő tanuló lányka...nem ment neki az alapképzés.
2015. szept. 23. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hello! En az egyetemig kituno tanulo voltam, de az osztaly nagyresze kb ilyen volt, ugyh nem igazan volt mas alternativa. Gimi utan persze mindenki egyetemre ment, ugyved, mernok, orvos stb. lett. Az egyetem teljesen mas, mint a gimi! A gimiben azert hajtottam, h bekeruljek az egyetemre. Utana mar elegge lazara vettem a dolgot. Nem is vegeztem el 5 ev alatt. Az elso csoport, ahova bekerultem, tele volt eminatorral, mindenki szinotos volt az egyetemen is. Hat, en kibuktam abbol a csoportbol. De persze, egyetemn baromira nem szamit, ha megbuksz, m elmesz UV-ra :D Megjegyzem, jogot vegeztem. Az elso csoportbol a sok szinotos tanulo egytol egyig a jogi palya legalacsonyabb fokan vegezte, m vagy onkrmanyzatnal vergodnek, vagy vmi allami hivatalban. Nekem kicsit sok idobe telt elvegezni az egyetemet. Nem azert, m nem erdekelt, vagy nem volt eszem hozza, hanem szerettem volna utazgatni, nyelvet tanulni stb. Igy is lett. Megtanultam 2 masik nyelvet, utaztam es 7 ev alatt befejeztem az egyetemet. Erdekes modon, amikor a legmenobb nemzetkozi ugyvedi irodanal ultem allasinterjun, senki nem kerdezte, h mennyi ido alatt vegeztem el az egyetemet es szinotos voltam-e...

Volt olyan ismerosom, aki 10 ev alatt vegezte el a jogot, majd utana a kozgazt - nagyon okos a srac tenyleg, hiaba nem tukrozik ezt a jegyei - es most alpolgarmester. Szinten egy masik ismerosom a parlamentben van kegyetlen magas beosztasban. Persze, az ilyen allasokhoz kell a csok is, meg az ismeretseg, de szemlyesen ismerve ezeket a sracokat, mindketto nagyon nagytudasu, muvelt es okos!

2015. szept. 23. 12:14
 4/8 Viven kérdései ***** válasza:
41%
Basszus attól hogy szeretek tanulni és kitűnő vagyok az nem jelenti hogy nem tudom hová akkoarok menni tovább tanulni .Jó minden érdekel de a legjobban a németet szeretem vagyis nyalveket meg a kémiát fizikát bioszt.Fordító leszek vagy tanár vagy ...Több variacion még van.Társaság pff ha azok normálisak lenenek talán veluk lennék de megvan a baráti köröm és ugyanolyan az érdekünk.Ja a társaság nem hiányzik folyton piszkálnak az óvodából ugyanazok + csatlakoztak a baratocskaik.És nem mindig voltam kitűnő. 15/l
2015. szept. 23. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Es ha nem voltal mindig, mieet veszed magadra? Lehet,hogy nem is leszel.

Nyugi. :)

A vesszok hianya miatt a nyelvtan nem negyes? :)))

2015. szept. 23. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Nekem a kitűnő - de színötös, versenyek, mindenféle extra dolog barátnőm volt a legnagyobb bulikirálynő. Volt, hogy 16 évesen másnaposan jött be, és hiba nélkül adta be a dogákat. Nekem is elmagyarázott egy csomó mindent, együtt tanultunk a könyvtárban.

Aztán ma már nem tudom, mi van vele. Bevallom, facebook-on utánanéztem, már elég sok helyen élt Európában és Amerikában. Megnéztem a céget, ahol dolgozik, elég szűkszavúan írják, hogy mit csinálnak, nekem nem sok derült ki. De a cicije, szája, megműtve, tele van pénzzel, mindig valami tengerparton mosolyog bikiniben. Ha nem ismerném, azt hinném, hogy luxusprosti, de nem hiszem.

2015. szept. 23. 16:17
 7/8 Viven kérdései ***** válasza:
39%
Nem ötös a nyelvtan ja és kitűnő leszek és nem te mondod meg hanem a szorgalmamtol és az akarateromtol és hogy érdekel a dolog nagyon is érdekel imádom a tanulást :*
2015. szept. 25. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
2015. okt. 3. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!