Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csúfolnak a középsuliban, mit...

Csúfolnak a középsuliban, mit tegyek? 15/F

Figyelt kérdés
Új tanév,új suli,új osztály.. eleinte még nem paráztam ennyire,de most,hogy elkezdődött minden nap attól félek,hogy mikor kezdenek el megint csúfolni.Nagyon nehéz számomra beilleszkedni,hisz ugye olyan jól elvoltunk az általános iskolás osztályommal..(még ma is tartjuk a kapcsolatot). Nem írnám ide,hogy mivel csúfolnak,mert félek hogy az illető megtalálná ezt a kérdést(nem sok eséllyel) és akkor.. mégtöbb cseszegetés lenne.Nem tudom,hogy van-e esély privát üzenet küldésésre.. de ha van akkor több,mint hálás lennék ha valakinek elmondhatnám.Ugyan elmondtam szüleimnek..de nagyon nem tudnak tenni semmit.. Legszívesebben átíratkoznék abba a suliba, amelyikbe a legjobb barátom jár. Csak ha megtenném ezt év közbe, akkor csak néznének rám nagy szemekkel,hogy ki ez a gyerek

2015. szept. 16. 17:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha elálló fül miatt csúfolnak, akkor nekem írhatsz. Priviben.
2015. szept. 21. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Csinálj előnyt mindenből. Egyedül vagy a suliban? Már a suliban azon gondolkodj, hogy gyúrjad ki magad. Szívd fel ott magad.

De ne miattuk edzél, hanem miattad, így könnyebb barátokat szerezni a sportpályán is, akik normálisak.

A sulit meg felejtsd el, ott mindenki gyerek.

2015. nov. 11. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!