Mayacska maja kérdése:
Hogyan legyek olyan mint ok?
Figyelt kérdés
a suliban mindenki olyan meno, es nagyszaju, en meg olyan csendes es minden, cikiznek es en hagyom nem szolok vissza, nagykepuen mennek meg midnen hogy legyek enis erosebb? jobb? menobb?hogy legyek olyan hogy csak magamra gondoljak es ne masokra? magamnak valo? nemtudok olyan lenni es aki azt irja hogy jo vagyok ahogy vagyok az ne is irjon,ja es olyan hogy ne erdekeljen mas, lenezzek masokat?2015. szept. 15. 17:04
1/4 anonim válasza:
Hát sajnálom,hogy elveszem a kedved, de csak azt tudom mondani,hogy legyél olyan amilyen vagy. :) Tudom nehéz beilleszkedni a társadalomba manapság, de azért előbb vagy utóbb találsz normális embereket. Nem tudom, te hány éves vagy, de én most vagyok 15 éves és 9.-es. Szerintem a gimiben már érezhetően érettebbek az emberek legalábbis olyan szempontból ,hogy szerintem már nem utálják ki, nem cikizik ki azt az embert aki valahogy más látókörű, csendesebb stb. Én nagyon izgultam,hogy nem fognak az új osztálytársaim befogadni, de eddig minden rendben és van az osztályban egy nagyon aranyos és kedves lány mint én és már az első naptól kezdve elkezdtem beszélgetni vele. Ne törődj másokkal, előbb-utóbb úgyis találsz barátokat, akik olyannak fogadnak el amilyen vagy és nem bántanak,ha nem is a suliban,de ha jársz külön valami sportra vagy ilyesmi, ott is lehet ismerkedni :) Remélem sikerül! :) 15/L
2/4 anonim válasza:
Ne legyél menő se nagyszájú,attól még nem leszel több csak annyit érsz el hogy meg vernek,azok akiknek ez nem tetszik.
Menő akarsz lenni?Akkor legyél jobb mint a többi hülye gyerek.
Utcán is szoktam sok ilyen "kemény" csávót látni aki 1 pofontól össze esne,de úgy megy mint egy félisten.
De legalább tudok rajtuk röhögni.
Én sose voltam menő,nagyszájú gyerek még se mertek velem ki kezdeni azok akik azt hitték valakik.
Bár gondolom te se vagy több 15-nél így megértem ezt a gyerekes gondolkodási módot.
3/4 anonim válasza:
Ne akarj, nagyszájú menő lenni. Légy önmagad, ez vagy te elkell fogadnod. De persze tudod milyen amikor felteszed ezt a kerdest es azt kapod valasznak hogy mradj olyan amilyen, de en is ilyen voltam. Tenyleg, ha azt akarod,hogy ne legyel annyira lathatatlan, akkor probalj beszelgetni a tobbiekkel, kerdezzgess toluk, milyen volt a napuk, kesz van a ... leckejuk, erted. De ha annyira bunkok, hogy leneznek mikor beszelsz hozzajuk akkor meg ne foglalkozz veluk. Ha nagyobbak lesztek, te leszel az aki, tobbre viszi majd. Sok sikert :)
4/4 anonim válasza:
Mindenki lehet önző és nagyképű. Csak egyeseket ez nem zavarja, másoknak viszont van lelkiismeretük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!