Hogyan legyek olyan mint az osztálytársam?
Szombaton voltunk egy házibuliban megérkeztünk és mondta hogy testbeszéd, öltözék alapján kiismer bárkit, mondott is véleményeket, majd megkérdeztük az alanyokat hogy igaz e és félelmetes de minden stimmelt, nem tudom hogy csinálja, viszont nem is mondja el :D
hogyan lehetnék én is ilyen jó emberismerő?
Kicsit olyan Hannibál Lecter feelingje van a haveromnak, de amúgy nem furcsa meg nem beteges ( jó arc), csak hogy csinálja?
ennek értelme akkor van,hogy kihasználni is ki tudja.
mert leolvasni tényleg nem nehéz,főleg ha valakinek van rá érdeklődése,irányultsága,vagy égető szüksége.
úgyhogy öngól amit csinált,hogy odament megkérdezni igaz-e,mint valami rossz bűvész.
itt a siker az lett volna,hogy a kapott értékelések,tapasztalatok alapján felszedi a nőt és vele megy haza nem veled.
én leginkább a küzdősportban a pókerben csajozásban és az üzletben használom ki.
az önismeretből indul ez a dolog aztán tovább nő hatalomvággyá,és az irányításra való törekvéssé ha kellően motivált vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!