Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek olyan mint az...

Hogyan legyek olyan mint az osztálytársam?

Figyelt kérdés

Szombaton voltunk egy házibuliban megérkeztünk és mondta hogy testbeszéd, öltözék alapján kiismer bárkit, mondott is véleményeket, majd megkérdeztük az alanyokat hogy igaz e és félelmetes de minden stimmelt, nem tudom hogy csinálja, viszont nem is mondja el :D

hogyan lehetnék én is ilyen jó emberismerő?

Kicsit olyan Hannibál Lecter feelingje van a haveromnak, de amúgy nem furcsa meg nem beteges ( jó arc), csak hogy csinálja?

2015. máj. 10. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvass ezzel kapcsolatos könyveket.
2015. máj. 10. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Erre születni kell sajnos ez is egy embertípus, jó megfigyelőnek született. De ha sokat tanulmányozod az embereket lehetsz te is ilyen. Bár kíváncsi lennék rá lehet csak hantázott és szerencséje volt.
2015. máj. 10. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy átvert és ismerte már az embereket / hallott róluk.
2015. máj. 10. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:

ennek értelme akkor van,hogy kihasználni is ki tudja.

mert leolvasni tényleg nem nehéz,főleg ha valakinek van rá érdeklődése,irányultsága,vagy égető szüksége.

úgyhogy öngól amit csinált,hogy odament megkérdezni igaz-e,mint valami rossz bűvész.

itt a siker az lett volna,hogy a kapott értékelések,tapasztalatok alapján felszedi a nőt és vele megy haza nem veled.

én leginkább a küzdősportban a pókerben csajozásban és az üzletben használom ki.

az önismeretből indul ez a dolog aztán tovább nő hatalomvággyá,és az irányításra való törekvéssé ha kellően motivált vagy.

2015. máj. 11. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!