Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek olyan mint a...

Hogyan legyek olyan mint a többiek?

Figyelt kérdés
16 vagyok most. Az a baj, hogy a haverjaim is nagynak tartják magukat de igazából mint a gyerekek, azzal nagyzolnak hogy pénzük van. Viszont van pár 18 éves haverom is.. Na ők már komolyak, és pontosan tudnak mindent, nem csak azt hogy kiöltöznek mert annyi pénzük van, az is csak anyuci meg apucitól. Na én nem szeretnék ilyen lenni. Én felnőttként szeretnék viselkedni! Elhagyjam ezt a társaságot? És keressem azokét akikről beszéltem, hogy nagyobbak? És ha elhagyom, akkor hogyan tegyem, hogy ne sértődjenek meg? Mert a nagyobbak közt a viccelés is más. Meg minden más :)

2014. nov. 14. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a nagyobbakkal érzed jól magad legyél velük. Senki se kötelez arra hogy pont ugyanolyan korúakkal legyél mint te. Csak arra figyelj, hogy ők is jóban legyenek veled, ne nézzenek ,,tehernek''. A régi társaságod pedig ha megsértődik az nem a te bajod.
2014. nov. 14. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Jól elvagyok velük, viccelődünk, értenek.. nincsenek belebolondulva a pénzbe mert megnyerték a lottót -.-
2014. nov. 14. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:

ott kezdődik a dolog,hogy magyarország egy csóró gyarmat.

ezért hiába menőzik neked bárki,mindenkinek a családja megérzi azt,hogy szorul a hurok.

amit te tehetsz az,hogy valós dominanciát szerzel.

elkezdesz küzdősport edzésre járni,bokszolni.

aki jó verekszik az bármelyik társaságban domináns lesz,mert senkitől sem fog félni.

tehát ne alkalmazkodj ezekhez,hanem állíts fel új mércét,ami a tettek általi megítélésre fókuszál.

persze ehhez előbb demonstrálton is kell,úgyhogy irány az edzés.

2014. nov. 14. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
2# nem hiszem hogy keménygyerek akarok lenni és bárkit irányítani.. nem vagyok beszari
2014. nov. 14. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ez elég nagy baj,mert így nem lehetsz akkor sith nagyúr.
2014. nov. 14. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Idősebb vagy a korodnál. Ebbe még senki nem halt bele. Lógj idősebbekkel, ha ez tesz boldoggá. Én is ilyen voltam, én is ezt tettem.

A másik társaság hamar érteni fog a "más dolgom van", "Már megbeszéltem másokkal", "köszi, majd legközelebb" válaszokból. Minden hidat ne égess fel magad mögött, de az arany középút mindig hasznos.

2014. nov. 14. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!