Mit csináljak, ha az osztálytársaim már az első napon kötözködnek? (11. osztály)
Szóval pár gyökér ezen a napon ahogy szokásuk elkezdtek próbálgatni mindenféle módon megalázni meg ilyesmi. Ráadásul az osztályfőnök nem is tesz ellenük semmit mikor az a dolguk...
Nyílván menőnek hiszik magukat, csak mert úgy néznek ki mint a rossz homokosok és nekem vannak barátaim meg barátnőim szóval nem is vagyok az a lúzer fajta. Csak ők állandóan fényképeznek engemet, kajával dobálnak meg akár tanórán hangosan is beszólnak nekem mikor a tanár beszél. Ami elég nagy tiszteletlenség nem csak velem, hanem az osztálytársakkal és a tanár ellen is.
De az osztályfőnököt nem zavarja az, hogy ők mindenkit piszkálgatnak.
Milyen megoldások vannak:
1) felvételt gyűjteni, hogy ők zaklatnak és zsaroljam őket azzal, hogyha nem fejezik be akkor eljuttatom a rendőrségre ésha elvennék a telefonomat feleslegesen, mert akkor a gépemen van egy másolat és ilyesmi
2)Próbáljam megmutatni, hogy nekik egyre kevesebb a barátaik, mert nem menő dolog csak úgy zaklatni bárkit is
3)Szerezzek kigyúrt barátokat és közösen szétveretni őket nyílvánosan ameddig csak kedvem támad
4)egyéb módszer
A figyelmen kívül hagyás az hiába van, mert akkor ők még úgyis megaláznak sőt büszkén élvezik, hogy van egy ember aki nem védekezik...
Egyébként 9. vége óta ezt csinálják és még máig nem unták meg, szóval nem tűnik annyira irigylésre méltó életűeknek, mint amennyire beállítják magukat.
Most ott tart a helyzet, hogy az osztálytársak segítenek megtorolni őket, de nagyon ők sem mernek személyesen, hanem figyelmeztették az ofőt, hogy nagyon rámszálltak.
Úgy volt, hogy volt egy nagyobb balhé ahol videózás és minden volt és óraután megkérték, hogy tanúskodjak ellenük az ofő előtt én meg nagyon nem akartam tenni semmit sem, csak néhány dolgot mondtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!