Mit tegyek? Van egy osztálytársam aki első osztály ota folyton meg szégyenit és kiközösít. Most 10dikes vagyok.
Régebb türtem de mostanában kezd eldurvulni,
Mindent megtesz, csak, hogy nekem ártson.
Az egész osztály utálja, de nem szol senki semmit mert félnek
A nagy szájátol. Ő a legnagyobb az osztálybor, 2 évvel nagyobb mint a többi.
Mindig zavarja az orát a hülye beszolásaival.
Mit tegyek, hogy ennek véget vessek?
Mit javasoljak az osztálytársaimnak?
Mert a tanárok se tudnak semmit csinálni ellene...
Bocs a helyesirási hibákért.
Türelmetlenül várom a válaszokat. :)
Hogy közösít ki, ha az egész osztály utálja???? Bocsi, nem provokációnak szánom, csak nem értem.
Ha az egész osztálynak és tanároknak is gondja van vele, akkor nem lehet az igazgató elé terjeszteni az ügyet?
Igaz, hogy mindenki utálja, de félnek tölle igy mellé álnak ellenem. Én általában csendes vagyok szünetem, orákon. De mindig talál valamit amint mmajd a többieek kinevetnek...
És már sokszor volt az igazgatóságon, és nem szűnik le...
Az igazság az, hogy az osztályomat kéne mmmeggyözzem, hogy tőle nem jel félni és nem kell számba venni..csak nem tudom, hogy hogyan vegyem rá öket. :(
Szép szóval? Te most szivatsz? 9 10 éve megy ez és te még nem jöttél rá h ez egy retardált? Meg sem kellene halld amit mond, csak simán figyelmen kívül hagyni.
(Lehet hülye kérdés de csaj vagy vagy fiú?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!