Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? Van egy osztálytár...

Mit tegyek? Van egy osztálytársam aki első osztály ota folyton meg szégyenit és kiközösít. Most 10dikes vagyok.

Figyelt kérdés

Régebb türtem de mostanában kezd eldurvulni,

Mindent megtesz, csak, hogy nekem ártson.

Az egész osztály utálja, de nem szol senki semmit mert félnek

A nagy szájátol. Ő a legnagyobb az osztálybor, 2 évvel nagyobb mint a többi.

Mindig zavarja az orát a hülye beszolásaival.

Mit tegyek, hogy ennek véget vessek?

Mit javasoljak az osztálytársaimnak?

Mert a tanárok se tudnak semmit csinálni ellene...

Bocs a helyesirási hibákért.

Türelmetlenül várom a válaszokat. :)

2014. nov. 13. 07:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor beszéld meg vele......
2014. nov. 14. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy jó ötletem. Talán használható lesz. Az ilyen pszichopata egyénekkel egész különlegesen lehet elbánni. Mert ez a fiú lelki sérült, különben nem viselkedne így. Csodálkozom, hogy egy tanárnak sem jutott eszébe: meg kell dicsérni. Ha van legkisebb dolog is, amit jól csinál, dicsérd meg. De ne hozd összefüggésbe azzal, hogy bánt téged, csak úgy egyszerűen dicsérd meg valamiért. Otthon gondold ki, hogy jó legyen a szöveg, de ne diskurálj vele túl sokat, mondasz neki egy-két szimpatikus mondatot, és kimész az osztályból. Kíváncsi vagyok, beválik-e. Persze nem rögtön, türelem.
2014. nov. 14. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Van egy olyan mondás a Bibliában: Ha megdobnak kővel,dobd vissza kenyérrel. Próbáld ki, hátha "bejön". Persze nem szó szerint kell érteni.
2014. nov. 16. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Erre a kosaras dologra csak annyit kellett volna mondani, hogy hiába öntötted ki a táskám akkor is mi nyertünk.
2014. nov. 26. 23:28
 15/15 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen problémáim, mert kistermetű gyerek voltam. Viszont a lényeg, hogy ne mutass félelmet. Egyik nap megvert kicsit másnap úgyanúgy kiálltam magamért. A lényeg hogy így kicsit meghalsz mindennap meg kicsit torzult személyiség leszel. Nem leszel magabiztos ezáltal semmiben sem lehetsz kiemelkedő.
2015. márc. 5. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!