Miről szól egy gólyatábor?
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 15:40
1/9 anonim válasza:
Középiskolai vagy egyetemi? Egyáltalán nem mindegy...
2/9 A kérdező kommentje:
Beraktak a kulcsszavakba! :) Középiskolai. Most leszek elsős! :)
2015. jún. 24. 16:00
3/9 anonim válasza:
Elvileg közös programok,gyakorlatilag ha szép vagy akkor megdugnak,ha csúnya kiközösítenek,fiúknál ugyanez csak akkor ők dugnak.
4/9 anonim válasza:
Közözzégépítő csapatjátékok, szabadfoglalkozás, kirándulás meg ilyenek.
5/9 anonim válasza:
Hogy ott az összes szerencsétlen balfék pasi, aki már 1-2 éve a suliba jár, és próbál megszerezni egy naiv libuskát a gólyák közül, mert amúgy nem kell senkinek sem, de a mamija erőlteti, hogy hamar nősüljön meg... :D
6/9 anonim válasza:
#3 összekeveri a dolgot az egyetemivel :D
(és kihagyta a mocsárrészegedést)
7/9 anonim válasza:
Én dolgoztam olyan táborban ahol egész nap középiskolai gólyatáborok voltak. Így kb. 40-50 gólyatábort végignéztem már, azt kell hogy mondjam hogy teljesen iskola függő.
Van ahol inni is lehet, azt csinálsz amit akarsz, nincs semmi program vagy a másik véglet hogy egész nap van valami buta ismerkedős program, este 10kor meg villanyoltás.
9/9 anonim válasza:
"Így kb. 40-50 gólyatábort végignéztem már"
Bakker, én is ilyen helyen akarok dolgozni. Csak inkább egyetemieket néznék végig. Popkorn-nal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!