Holnap kezdem a középsuli 9. osztályát, mit tegyek ill. mit ne tegyek? 15/F
Holnap suli és én nekem az az egy bajom, hogy visszahúzódó vagyok és izgulok emiatt. Egyik osztálytársamról sem tudok semmit, mert nem kaptam névsort, beiratkozásnál megy egyikkel sem találkoztam.
Rossz szokásaim nincsenek szóval ez a része nem probléma csak majd utána egyik órában bemutatkozunk egymásnak és nem tudom mit mondjak magamról. Nem történik velem semmi érdekes a nyári szünetben sem voltunk sehol. Kb az egyész szünet azzal telt el hogy a szuleimnek segitettem meg kocskultam, haverokkal lógtam, eljártam biciklizni és ennyi semmi érdekes. Hobbijaim sem érdekesek: Kockulás, biciklizés, és szeretek fotózni (természet kategória). Sokat szoktam zenét is halgatni a kedvenc 2 műfajom a Rock és az EDM, de mindent meghallgatok ami jól esik füleimnek. Szóval tiszta átlagos vagyok. Segítsetek hogy hogyan éljem túl az elsö 2-3 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!