Holnapután kezdődik a középsuli. Nagyon-nagyon félek. Milyen lesz?
ha nem vagy kretén, nem vagy mindig mindenkinek a seggében, nem szólogatsz be, nem hordod fent az orrod, nem különülsz el a magad kis világodban, nem zárod ki a többieket akk nem lesz gond. de úgyis lesznek kretének, mert mindenhol vannak de azokkal meg ne foglalkozz :)
én most a koli miatt aggódok mert valszeg új emberekkel leszek és nincs kedvem megint ismerkedni xD
Én gimnáziumba jártam, de ugyan olyan suttyók voltak az ottani osztálytársaim az első két évben az osztálytársaim, mint az általánosban lévők. Pedig ahová jártam, elég elit helynek számított.
Ez van.
Kedves 3. válaszoló!
Sajnálom, hogy suttyók mellett kellett töltsd a gimit.:( És szerintem az érettség egyénfüggő. Én sem vagyok stréber, de mégis érett. Köszönöm a választ! :)
Kedves 4. válaszoló!
Reméljük! :)
Általános iskolában is új voltam. Amikor megpróbáltam viccelődni, akkor bántottak.Igyekszek barátokat találni, remélem sikerül. Sajnos nem nagyon váltok ruhát, mert nem telik mindig újra. Remélem, hogy megkapom 1. hónaptól a beígért ösztöndíjat, így tudom ruháztatni magam. :)
Mivel nem én leszek itt az egyetlen új, így nem valószínű, hogy pont engem fognak kinézni "áldozatnak".
Csak attól félek, hogy sokan ismerik egymást én meg senkit, így majd kilógok a sorból. :D
Már elhatároztam, hogy semmi más, csak a tanulás. :) Köszönöm a választ és a jókívánságot. És viszont kívánom. Feltéve, ha lesz következő tanév Neked.
Köszi kérdező, de nem kell sajnálni.
Lepergett rólam, mert tudtam, hogy sokkal értelmesebb vagyok, mint ők. :D
Sok sikert az új sulihoz! :)
Kedves 3./6. válaszoló!
Ez a jó hozzáállás. Ahogy mindenki mondja, egyszer úgyis megunják. :D Köszönöm! :)
Kedves 7./8. válaszoló!
Gondolom sokan vannak, akik még sajnos új suliban sem tudnak megkomolyodni.
Az a baj, hogy amilyennek látnak 1. alkalommal, olyan véleményt alkotnak az emberről. Lehet engem is ezért utáltak ennyien. Én is megkerestem az új osztálytársaimat. És ahogy látom, Ők is sablonlányok/sablonfiúk. És azok mindig nagyképűek. Az unokatesód meg miért aggódott, hogy osztálytársak lesztek? :0 Én örülnék, ha az unokatesóm az osztálytársam lenne. :) Szóval nem tudom, mi a baja. Valóban az lenne a normális, ha mindenki elfogadná a másikat. De sajnos mostanában az a "menő", ha valaki a számukra "alsóbbrendűt" bántja, pedig semmivel sem jobb nála. Sőt, rosszabb. Pedig semmi baj sincs vele. Az biztos, hogy minden ember más. Remélem, hogy én is megtalálom itt a legjobb társaságot. Köszönöm, viszont kívánom. :)
Na meg a választ is köszönöm. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!