Szereted a középsuli sorozatot?
Annyira rossz, hogy már fáj. Egy részt láttam, de szörnyű volt... a párbeszédek, a karakterek... annyira abszurd volt hogy én éreztem magam kínosan.
Annyival jobb sorozatok léteznek, ha mindenképp a középsulisat szereted ajánlom neked a skins-et. Az legalább a valóságról szól élvezhető minőségben.
Hát a hang az valami rémes...
Nekem nem tetszik de érdekel mi lesz a következő részben mindig azt mondjak jobb de szar...
Mi ezek a párbeszédek?rémes
Csak Olivér a jó az a bamba nézése és mindig ott van ahol valami van...
Én őszintén megvallva, nem tudom eldönteni, hogy ez most egy paródia akar lenni, vagy komolyan gondolják? Ha előbbi, akkor nem ártana humorosabbá tenni. Ha utóbbi, akkor meg hiányzik belőle a realitás.
Minden szereplő képvisel valami sztereotípiát, amit iszonyatosan túljátszik. Továbbá a készítőknek lövésük sincs a középiskolai életről. Olyan az egész, mint ha pár tinit visszasoroltak volna az általános 3. osztályba. A viselkedésük ennek megfelelő, és ahogy nézem, a tudásuk is.
A legnagyobb problémám vele, hogy sok szereplő egyszerűen irritáló, magának a sorozatnak meg nincs értelmes cselekménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!